HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2006. 09. 14.

kábé 10 perce feltaláltam valamit, ami forradalmasíthatja a labdarúgást, illetve annak a holtidényét. de nem mondom meg, mert úgyis ellopnád az ötletem. helyette megvárom, amíg lediplomázom, és utána kisvállalkozásban beházalok a magyar kluboknál. óriási sikere lesz a művemnek.

téged meg enni fog a fene. bizony.


és hallgass jesut. mondjuk a silvert. mert magasztos.

22:43 - guLi

komment

2006. 09. 13.

gazdföldrajzon az okító pali kioszt vagy száz szörvéjt valami észak-magyarországi regionális munkavállalási lófasz kérdéskörben (dehogy töltöttem ki, hagyjál már a faszba). előttem ülő ikúpina lapjára sandítva a "Mely városokban vállalna szívesen munkát a régión belül?" kérdésre a "Debrecen" és "Budapest" tulajdonnevek tárultak szemeim elé.

érted. gazdaságföldrajz előadáson.

\m/ 

18:34 - guLi

komment

2006. 09. 11.

analízis-okításon ­­­­­­– jó szokásom szerint ­­­­­­– minden feladat után raktam egy rövid kommentet is, elvégre a webkettő korát éljük, vagy miagyász. az óra egy kellően emelkedett pillanatában a mostmár elég legyen! rövid mondatot biggyesztettem füzetembe, melynek hatására a tanerő 10 perc szünetet rendelt el. a pauza után folytatódott az érdekfeszítés (bernoulli-egyenlőtlenség & co.), és egy jelentőségteljes pillanatban a mész a faszomba! komment került a füzetembe.
a mondat leírásának pillanatában a tanerő feladta a házit, és kiment.

telepátia roxx! 

22:54 - guLi

komment

süti beállítások módosítása