HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2012. 10. 26.

szóval most dióhéjban az van, hogy az egyik nagy építőipari multinak vagyok az alkalmazottja január kettőig, akik hetekig tanítgattak arra, hogyan cseréljük majd le a magyarországi telephelyeken kiválóan működő jelenlegi rendszert egy olyanra, aminek hatékonyságát a "műanyag késsel kandisznót szúrni" aforizmával tudnám csak akkurátusan leírni.

jó dolog az, amikor tudod, hogy van értelme a munkádnak.

a betanításunk vége felé megkérdeztek minket, ki hova szeretne kerülni. a jól helyezkedők jó helyekre kerültek, a nem helyezkedők meg a maradékra. így megy ez. nekem csak annyi mákom volt, hogy mordorba miskolcra csak ketten akartunk jönni a harminciksz fős létszámból (ki érti ezt?!), így itt is vagyok.

budapesten élő miskolci emigránsból tehát miskolcra emigrált budapesten élő miskolci emigráns lettem: egy városszéli szálloda negyedik emeletén lakom, kilátással az avas sírkőpaneljaira. a hotelt - ahogy a kaját és utazást is - a cég állja, használata pedig erősen indokolt, lévén így csak negyed óra reggel a munkába séta, nem pedig egy órával több.

viszont az elmúlt hetek összes stressze, a mindent az utolsó pillanatban bejelentő spanyol koordinátoroktól kezdve, a szervezési bizonytalanságokon át, a lerohadt telephellyel bezárólag sem tudta tetézni azt a traumát, amit a károly hotel svédasztalosnak hazudott reggelijénél feltálalt hideg teszkós virsli mellé kapott tv2-s mokka szolgáltatott, amiben a műsorvezetőként funkcionáló rákászróbert negyed órán keresztül beszélgetett dr. grespik lászlóval arról, hogy végsősoron komár lászló harmadik felesége megegyezik az ötödikkel, de egyiket sem érdekli az örökség.

brain: molten.

22:38 - guLi

komment

2012. 10. 15.

Farsang:
- Pistike, te minek öltöztél be?
- Csak.

Farsang:

- Pistike, te minek öltöztél be?
- Csak.


napi borzasztó viccünket, jó napot.

16:41 - guLi

komment

2012. 10. 12.

szóval továbbra is nagy a kísértés, hogy hagyjam ezt a blogot a faszba, amire csak rátesz egy újabb és újabb lapáttal a szinte naponta olvasható anyázás a freeblogra, de most épp történnek dolgok, szóval lesz kontent. vagy nem. háh.

ha akarnék retrográd lenni, akkor regélhetnék az elmúlt bő két hónapról: a munkahelykeresés szopásairól, váratlan kutyaharapásról, a cementiparról, a konstans bűzről, kifogyó benzinről dízelről, dallamos grindcore-ról vagy a dominikai köztársaságról, de már a záródó metróajtó lábbal történő késleltetése közbeni metrókocsiba ugrás helyes metódusát is kitapasztaltam. biz'.

mindezek helyett álljon itt egyfelől az, hogy a the great deceiver a venom well designed c. lemeze zseniális reggeli bkv-soundtrack, másfelől pedig szeretném megnyerni ezt a könyvet íbéjen:

hakszli.


drukkolj nekem. köszi.

23:49 - guLi

komment

süti beállítások módosítása