HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2006. 10. 21.

istenem, de szar ez a kispályás agónia.

meg az is, amikor beelőznek jobbról.

nem, nem kell értened. 

00:06 - guLi

komment

2006. 10. 20.

szóval jó ivászat volt. amolyan egészséges. majd mesélek, meg minden.

amúgy most nekem szar nem túl jó, de majd lesz jobb. tényleg.

épp ezért elhúzok auschwitzba regenerálódni. (najó, nem csak oda, de így már majdnem pofátlan és gusztustalan zsidóvicc a mondat.)

kedden jövök. addig meg megleszel nélkülem.
amúgyis.

21:03 - guLi

komment

2006. 10. 18.

aki szerint a 'liszkai ügyet bulldózerrel kellene elintézni, az korlátolt és ostoba.

de...

azoknak is van igaza, akik kettősmércét emlegetnek, meg gyülekező felhőket. akárhogy is, de a cigányság az egyetlen olyan etnikum, amelyik igazán egyik befogadó nemzetbe sem tudott asszimilálódni (vagy legalább szocializálódni, ne vigyük túlzásba). az esetek döntő többsége azt mutatja, hogy egy részük nem is akar. ezek között találjuk meg a legtöbb rasszistát, akik szinte copypaste-jei a tarkopasz-bőszideológus-hitlerjugendnek, csak éppen a másik oldalról.

a helyzet ott kezd el fajulni, amikor megindul a gettósodás egyes városrészekben/falvakban. mert onnantól a kirekesztett (önhibájából-e, vagy sem) erősnek érzi magát a társai között. az aluliskolázottság népszaporulatot eredményez, ami meg mégnagyobb nyomort. a kígyó ráharapott a farkára...

nem hiszem, hogy ne lehetne egy olyan működő felzárkóztató programot létrehozni, amivel a helyzet elkezdene egy pozitív fordulatot venni. igaz, amíg a romák legokosabbjai is csak megsértődni tudnak háromszor egy évben, érdemi cselekvés meg zéró, addig csak a szart tapossuk.

bájerzsolt meg egy faszkalap. 

21:47 - guLi

komment

2006. 10. 17.

mindenesetre kíváncsi leszek, hogy fog elsülni a balekkeresztelő előtti összeröffenés. ja, hogy te nem vágod a témát...

szóval ez úgy megy, hogy a mighty miskolci egyetemen (meg sopronban, meg d'nújvárosban) vannak hagyományok, amik még a selmecbányai korszakból maradtak vissza. ezek majd' 300 évesek, és az egyik ilyen a balekká avatás művelete, aminél az idősebb egyetemisták (firmák) keresztszülei lesznek a setét pogányból balekká váló egyednek. sarkítva ennyi.

csütörtökön meg az ún. itatás lesz, aminél a keresztapának rá kell bólintania a keresztgyermekké fogadásra. mivel ezt magától nem teszi meg, addig kell itatni különböző alkoholos italokkal, amíg meg nem fejeli az asztalt, így bólintva rá a ceremóniára.

érdekes csütörtök estém lesz... 

00:18 - guLi

komment

2006. 10. 16.

tutenkámon vagyok!

23:53 - guLi

komment

süti beállítások módosítása