HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 05. 05.

eljutottunk oda, kérem szépen, hogy ha a székesfővárosba látogatnak olyan zenekarok egy estére, mint mondjuk a raging speedhorn, a twelve tribes, a chief rebel angel, és a bridge to solace, és még egy ilyen névsor mellé kacagtatóan olcsó jegyár is társul, nem engedhetem meg magamnak.

mert a belépti, az 1400 magyar forint.

a vonat pedig ugyanennyiért visz el butapestre.


és ugyanennyiért vissza.


...

22:08 - guLi

komment

2007. 05. 05.

"tényleg remekül szórakoztam a fabrikon, de nem azért, mert jó volt. ha kollégákról jót vagy semmit, akkor inkább semmit. de mégis: nem értem, mit akarnak. az előadás, konferálás olyan volt, mintha kb  másodszorra állnának színpadon (mondjuk asszem ebben a felállásban így is van), a hangzás egy zsák szar (zp?), a régi dalok újragondolása szerintem kapufa, aztán amikor szabi megfordította a sapkáját és ugrálva elkezdett reppelni (izompólóban, aranylánc kívül), akkor elmentem és ittam egy pálinkát. pedig nem szoktam."

a fenti idézet egy bizonyos fish! zenekar énekesétől származik, aki május hó második napján volt szerencsétlen megtapasztalni a freshfabrik nevezetű izét.

én harmadikán.

nem teregetném nagyon a dolgot, de gyalázat volt, az a helyzet. nem is emlékszem, mikor hagytam el koncertet idegesen korábban idő előtt...

aztán ezt kb. egy órával később megint megcsináltam. mármint az idő előtti koncert elhagyást. idegesen.

mert bár a freshfabriknak többszáz férőhelyes koncertsátor jutott, addig vörösandriséknak egy piros roki, ami egy patkánylyuk (az egyetemi napok szervezőbrigáte ráadásul előrelátóan kihagyta őket a programból több helyen is, mindegy).

és aztán hiába lett tele zsúfolásig a placc kezdésre, hiába volt sztédzsdájving, meg vólofdesz, meg szingalong, meg hiába élvezték a srácok is a bulit nagyon, mert a besser maschine közepén úgy kiment az amper, hogy vissza se jött már rendesen.


so much for justice.

01:50 - guLi

komment

2007. 05. 01.

no, akkor ma aki okosnak, értelmiséginek akar látszani, az két sör/virsli kombó elfogyasztása között, netalán egy nótenksz koncert szünetében emlékezzék meg haymarketről.

egen, miattuk van ujjé a ligetben. mindenhol.

00:03 - guLi

komment

süti beállítások módosítása