HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 01. 14.

a csapat ma (azaz tegnap) részt vett egy teremtornán, ami szerencsen került megrendezésre a helyi sportlétesítményben. a résztvevők a diósgyőrön kívül többnyire térségi kiscsapatok voltak, kivéve egyet, akik viszont a nyíregyháza.

a "szpari" rettegett szurkolói bázissal rendelkezik, akik mindig elkísérik szeretett csapatukat, bárhol is játsszon az. sajnos azonban sorozatos balszerencse övezi ezeket a túrákat, aminek folytán ezek a derék szurkolók nem tudnak megjelenni a találkozók helyszínén.

nem volt ez másként szombaton sem, amikor a helyi közönség hiába várta a mindig fergeteges hangulatot teremtő nyírségieket, azok nem jelentek meg. mindenki nagy bánatára.

később az okra is fény derült: ez volt az.

igen. a bátor piros-kék szurkolóhadból legalább száz ember zsúfolódott fel egyetlen buszra, hogy megtekintse a "szpari" szereplését. azonban a hatalmas kiterjedésű szerencs határában a busz sajnálatos módon lerobbant és a drukkerek jobbnak látták, ha autóstoppal jutnak haza nyíregyházáig, mintsem hogy besétáljanak a találkozó színhelyére.


mintha eric idle írta volna, nem?!

01:24 - guLi

komment

2007. 01. 13.

serényen készülnöm kéne a keddi vállakhlkj...zshfságtan vizsgámra, helyette inkább mindig mást csinálok. mint például most.

szóval eszembe jutott egy olyan, amin már régóta elmélkedek. nevezetesen, hogy kicsit túlnőtte magát ez a zeneipar nevű valami. és itt nemcsak a kiadók teljesen elavult struktúrájáról, vagy a szerzői jogi mizériákról van szó, hanem az "illegális" netes letöltőkről is.

elég bonyolult körülírni, ezért levezetem egy példán: a chimaira nevű zúzómetál együttes március elején készül megjelentetni új lemezét. azon már meg sem kell lepődni, hogy január 12-én már letölthető a matéria, azon viszont annál inkább, hogy a kommenteknél a feltöltést követő ötödik percben már nyüszít a gyerek, hogy miért áll meg a letöltés 85%-nál, meg hogy miért cseszik ki így ez a kis köcsög itt velünk, stb. (a feltöltő egyébként szünetet tartott csak, mert kb 100-an lepték el az anyagot egyszerre..)

az ilyeneket a privi.hu-s droidokkal együtt falhoz állítani...

20:04 - guLi

komment

2007. 01. 13.

de ha már témánál vagyunk:

spiny norman.

14:06 - guLi

komment

2007. 01. 12.

majd fogok ide tartalmasat is írni nemsokára, de addig is:

18:12 - guLi

komment

2007. 01. 12.

"...olyan sok hülye van a TV-ben. Nem tud semmit, pedig most mondom."

14:49 - guLi

komment

2007. 01. 09.

felírom ide, hogy el ne felejtsem:

zdob şi zdubról pofázni ide.

01:39 - guLi

komment

süti beállítások módosítása