HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 06. 21.

"Autó, McDonalds és kamerásmobil nélkül a globalizációkritikus forradalmi nemzedék maga alá nyáladzik, nyüszít, rinyál.

Hja persze. Kurva jó móka ám a klímás kocsiból aggódni a klímáért. Meg a szegény elnyomott népekért is, mert úgy rímel. Odaadni nekik a slusszkulcsot, és hazamenni villamossal, az meg már büdös, ugye. Képmutatni jó, meg csajozáshoz is jól jön a zöldség."

nagyon jól mondja a worluk. nézzük a témát a magam viszonylatában. társaságban akárhányszor szóba kerül az autó, jogosítvány, nekedvanmár?/mikorleszmeg? téma, a legmegdöbbentebb pillantásokat kapom. igen, merthogy én határozottan odavágom, hogy nekem nem nagyon lesz olyan. legfeljebb ha muszáj. a "jaj, dehát jó az, ha megvan.." és a "te is ilyen zöld vagy?" obligát válaszreakciókat már fel sem veszem.

de azért most hereby coming-out, ha valakinek új lenne: nem, nincs rá szükségem. busz/villamos/láb elvisz a városon belül akárhova kerek egy órán belül (még ha a recesszió óta kicsit korábban is kell indulni, de belefér), ezért a legkevésbé arra van szüksége miskócnak, meg en bloc a légnek, hogy az átlagnál jobban belemocskoljak.

 

"fához láncolni magad, az hülyeség. felfújható csónakkal felkenődni egy maláj tankerre szintén hülyeség. egy papír mindkét oldalát használni szerintem nem hülyeség. ha hőlégballonoznék, magam finganám fel. ez a véleményem."

01:33 - guLi

komment

2007. 06. 20.

az előző torrentes poszthoz még egy kis adalék: egy őszinte hang a semmibe.

más. mindig nagy öröm az, amikor az ember olyanokat olvas msn-en/közösségi ódalakon, hogy "jaj, de jó, hogy én már nem szopok", vagy "ne keressetek msn-en, mert élvezem a nyarat", esetleg "végeztem, hurrá, végre mehetek kapálni szoboszlóra". ezeknek rettentő sok haszna van, hiszen egyrészt sikerül beleállítani az ideget és a frusztrációt abba, aki még szop, viszont aki már végzett, az magasról szarja le azt, hogy más is.

nemszámít. ezt a hetet már féllábon. négy vizsgával is.


náu ic kóld entikáp, fak dö polísz.

20:27 - guLi

komment

2007. 06. 19.

a nap tanulsága eddig, hogy visga napja előtt mindig csekkold le, nem rakták-e két órával hamarabb a kezdést.


igen, faszkivan.

08:55 - guLi

komment

2007. 06. 18.

a minap kaptam:

"Tisztelt felhasznalok!

Ezuton ertesitek mindenkit, hogy az oldalon felhasznalo tisztogatas lesz, es te is beletartozol a torlendo felhasznalok listalyaba!"


listályába, értem. ez körülbelül mutatja, hogy ma magyarországon a legutolsóbb suttyók is indítanak egy torrent trackert, aztán meg csodálkoznak, hogy a mindenhonnan összelopkodott, hatszáznegyvennégyszer felrakott cuccokat nem osztja vissza senki. láma népség.

egyébként meg kétszázadik poszt ez, úgyhogy hülye, aki nem ünnepel. a következő lépés a marketingkommunikáció eme mutációjában valszeg ez lesz:


ez


vagy esetleg ez:


vagy ez



innen
van egyébként, mert csak okosan lopunk.


tvinköl, tvinköl blek sztar.

10:30 - guLi

komment

süti beállítások módosítása