HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 09. 11.

holnap bekövetkezik számomra az orosz nyelv rejtelmeibe való fejesugrás, ami azért számít mérföldkőnek, mert az elmúlt 14 évben az inglisen kívül egy nyelvvel sem foglalkoztam behatóan. ez utóbbiból amúgy lassan időszerű lesz egy felsőfokot beszerezni, mivel ez az egyik fele a nyelvi követelményeknek a diplomához.

a másik fele meg (jelen állás szerint) az orosz szakmai középfok, ami most elég meredeknek néz ki, lévén egy mondatot nem vagyok képes hibátlanul intonálni russzul...

az a 14 év meg még úgy is helytálló, hogy novenberben leszek húsz. igen, nekem már az oviban is tolták az olyanokat, hogy dzsiráff, meg bönána. de még az olyat is, hogy dránkenszéjlör, ami fasza vigadós inglis tengerésznóta. van neki egy olyan sora, hogy ugye mit csináljanak a bekávézott tengerészvel már korán reggel, vagyis "early in the morning". a derék óvodai alkalmazott a sor első szavát akkurátusan örlájként tuszkolta a fejünkbe, amin a mai napig mosolyogtam, merthogy biztos billegett az angoltudása a néninek.

aztán a webkettő kihozza, hogy hát lófaszt.

22:48 - guLi

komment

süti beállítások módosítása