HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 10. 12.

mivel a vian klub tulaja szerint a chief rebel angel, a shapat terror, a locust on the saddle, valamint a nervekiller nem vonz elég fizető nézőt, ezért fogta magát, és visszamondta az egész bulit. helyettük a méltán népszerű, és tömegeket vonzó kisbót formáció vonzza majd a tömegeket. mint ahogy minden hónapban teszik ott, hiszen nekik ez jár.
magyar underground, hej.

heti program ebből kifolyólag ugrott, ezért úgy gondoltam, jó ötlet lesz elnézni miskolc egyik prominens szórakozóhelyére, a rokiba, ahol csütörtökönként "rokkzene" megy. mármint az egyik felében, amit kékrokinak hívnak, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy kék. a piros részleg (talán sokkolóan hat, de piros) viszont a rendkívül színvonalas duc-duc zenét tolja nonstop, a választás tehát evidensnek tűnhet. ám.

amikor a mob felsikít, ahogy a dídzsé berak egy blink 182 számot, amikor a trianonpólós rokkeregyed üvöltve ordítja a killing in the name madarfakörét, amikor egy petróleumlámpa/tizenhattonna/bluesuedeshoes kombó elsöprő sikert arat, valamint az est egyetlen normális száma a highway to hell, nos az azért erős gondolkodásra adhat okot.

adott is.

még egy hely, ahova nem járok innentől.


sour toe jive.

23:20 - guLi

komment

süti beállítások módosítása