HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 10. 19.

körülbelül egy éve hatalmas hagyományörző-lázban égtem. friss volt az élmény, hogy bekerültem a miskolci egyetemre, amely ugye a világ első műszaki egyetemének jogutódja, ennélfogva valamilyen szinten kötelességemnek éreztem elmerülni a selmeci szellemben, de amúgy érdekelt is a téma.

aztán a lelkesedés persze fokozatosan kiveszett, de úgy érzem, nem önhibámból. a könyörtelen tények, miszerint a firmák (akik a fő hagyományőrzők; általában végzős hallgatók) többsége a gazdászkaron kizárólag azért csinálja/-ta a balekoktatásokat (ahol a friss gólyákat beavatják az egyetemi élet tudnivalóiba), hogy felszedjen/megdugjon friss gazdászpicsákat, valamint hogy a balekkeresztelő (ahol a tényleges beavatás történik) után tulajdonképp az összes keresztgyereküket (akiket a firmáknak patronálniuk kéne, amíg tudnak) nagyívben leszarják, mind-mind arra ösztökélt, hogy elforduljak ettől a közegtől. és ez még csak nem is egyedi jelenség. hanem általános.

konkrétan az általam választott firmakeresztszüleimet lassan fél, de lehet, hogy már egy éve nem láttam. azaz de. pár napja a keresztapám ment el úgy mellettem köszönés nélkül, hogy húszméteres körzetben nem volt rajtunk kívül senki, én meg álltam.

ollé.


loathsome.

17:32 - guLi

komment

2007. 10. 15.

a zene mindenkinek rovat mai részében:

ellington eduárd és coltrane jános.

01:25 - guLi

komment

süti beállítások módosítása