HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 10. 25.

kettő, mutatom, kettő darab oka vagyon annak, hogy hanyagolódnak a posztok ide, ni. az egyik, hogy van pár szarság most, ami nem feltétlenül tartozik rád, másfelől viszont (és itt visszacsatolunk) pár napja már egy unpublik naplóba hányom nevezett szarjaimat, ami végsősoron egy elég hasznos valami. nyilván nem babusgatja az exhibicionizmust, meg nem is kell frappánsan fogalmazni, csak amolyan hányaveti stream of consciousness módon, de tényleg remek dolog, próbáld ki egyszer.

ma voltam olyan helyen, hogy barcika. mindig tanul újat az ember, ha elhagyja a városhatárt. mókásnak hatott például az, amikor a meccs közben (mert az volt, igen) a hatvan és a halál között szuszogó öregurak olyanokat skandáltak, hogy "játszika vegyész", vagy "kazincbarszelóna". kacagtunk is volna sokat, de leszoptunk 3:1-re, ami nem feltétlenül kedvező eredmény egy kétmeccses párharcon. but we flourish.

hétfőn pestiába megyek. lesz ott surmósági hangverseny, ahol te, aki nyilvánvalóan pesten laksz, meghívhatsz sörre. és ha már eleget ittunk, megfülizzük magát az előadást, ahol olyan abáltszalonna-jellegű kompozíciók is elhangzanak majd, mint mondjuk ez.


fibonacci unfolds.

00:50 - guLi

komment

süti beállítások módosítása