HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 12. 02.

egy kicsit az előző poszt szájízéhez tartozik még az, hogy a világ talán leghangulatosabb videóklipjeit bizony eyehategodék csinálják.

ilyesfajta szeretettel teli zenéhez egyébként sem párulhatna más, mint vidám, lélekmelengető képsorok sokasága. fogadjatok szeretettel kettőt.

a kiképzőpálya kora:

aggódás-másnap:

kérjétek őket ti is viván, emtívín, kívánságkosárban.

13:11 - guLi

komment

2007. 12. 01.

viszont kaposvárott hallottam egy cuki kis történet. úgy szólt, hogy egy, a helyi egyetemre járó lányka kiment családdal taljánországba, aztán hogy, hogy nem, összejött egy olasz pacákkal (ha jól rémlik, ottlétük utolsó napján), akivel a kellő szimpátia megléte után smárolási tevékenységet folytattak.

aztán eljött a búcsúzkodás ideje, a famili meg útnak indult visszafelé. a hazaúton azonban a lányka száján fura foltok, később fekélyek jelentek meg, kellő aggodalmat szolgáltatva a családtagoknak ahhoz, hogy még egy talján kórházba szaladjanak be kúráért.

a vizsgálatok után a doc in duty kissé feszengve közölhette a lánnyal, hogy bár nem akarja megijeszteni, de a labor olyan baktériumok jelenlétét mutatta ki az ajkán, amelyek általában oszló hullákon találhatóak meg.

természetesen csuklóból rendőrség, akik aztán a baktériumgazda szálláshelyére kiérkezve rögtön két holttestre bukkantak.


ja, tanulság? az nincs.

22:55 - guLi

komment

2007. 11. 28.

ápdét: faszt kell 16 oldal. 1500 szó kell. nemtudom, honnanafaszból szedtem amúgy...

viszont mégiscsak hasznos ez a blog, komolyan.

21:41 - guLi

komment

2007. 11. 28.

jé, egy blog.

hát volt olyasmi, hogy voltam kaposvárott múlthéten, de az ne érdekeljen tégedet, mert semmiközödhozzá. aztán olyan is van, hogy hideg, amit viszont cefetül nemkedvelek én, ezért a kurvaanyját. azt is elmondanám még, hogy közeleg a partyhónap, ami a decenber, a partyt meg a visgaidőszak nevű förmedvény szolgáltatja magabiztosan. fasztneki.

fontosnak tartom még megemlíteni továbbá, hogy disfear. ha nem tudnád, a disfear egy igen-igen suttyó tánczenekar, a suttyókrém elitjéhez, vagy úgyis mondhatnám, a suttyóelit krémjéhez tartozik. alátámasztásképp hallgassad meg új szerzeményüket, mely az éld a vihart című korongukon lesz hallgatható nemsoká.

valaki belevésett a liftoldalába egy fordítottkeresztet, pofáslett, szépkövér, szabályos, meg minden. erre valami paraszt nem megnyújtja az alsó szárát?! ostoba keresztények...

napi dilemma: ha interkvlturális menedzsment tárgyból kell egy 16 oldalas beadványt írnom svédország kultúrájáról, akkor abból optimális esetben hány oldal szóljon a metálról?!..


queen of the meadow.

18:14 - guLi

komment

süti beállítások módosítása