HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 02. 02.

illatos budipapír, az.

annyira nem erős a belőle áradó virágillat, hogy elnyomja a sztenderd szagokat, használatkor viszont pontosan azt az érzést kelti, mintha egy nyíló tavaszi rét közepére ürítenénk egy szippantóskocsi tartalmát.

01:30 - guLi

komment

2007. 02. 01.

ha már egyszer archívosdit játszunk, akkor. ez a gyöngyszem körülbelül három éve készülhetett valamelyik érdekfeszítő órán, a bláthy ottó ellenállásmérészeti tanodában, legyen áldott a neve.

mellékszál, hogy az ihlet egy még ennél is régebbi népszabaccság cikkből eredezik, ami bohókás városi élőlények karácsony előtti, rituális szokásait volt hivatott bemutatni a kedves olvasónak.

úgyám.

(az élesebb szeműek megfigyelhetik a hamvas, gyermeki lelkeket beszennyező agresszív videójátékok hatásait)

20:25 - guLi

komment

2007. 01. 31.

felrakott pár napja valaki egy miselvájldos poreszt töltögetős oldalra, linkelt is hozzá proper borítót, ahogy azt kell.

első komment: "Hé ez nem az ápolónő a Jóbarosszban-ból?"


jóreggelt kívánok.

16:13 - guLi

komment

2007. 01. 31.

az archívumomban érdekes dolgok leledzenek. ez a példány épp ma este jött szembe, tudomásom szerint valamikor a dicső forradalomkor készülhetett:

nem, nem, moha.

01:45 - guLi

komment

2007. 01. 31.

ezúton is szeretném megköszönni annak a csini szőke lánynak a segítséget, aki látván tanácstalanul bamba ábrázatomat, kártyapaklinyi puskát nyomott a kezembe a reggeli pszichológia vizsgán.

01:03 - guLi

komment

2007. 01. 29.

a következő posztot hajnal kettőkor találtam ki a hurrikán alatt. fogadjátok szeretettel:

van egy olyan politikailag inkorrekt pólókat árusító oldal, ami a t-shirt hell. itt található egy olyan minta, amin a bajszosköcsög integet, de inkább bepakolom ide, az úgy jobban mutat.

for a better meinhead

képzeljétek, tomcat jutott róla eszembe.

igen, az a tomcat. idén lesz tizedik éve, hogy a saját klaviatúrámat üthetem, és annak idején, amikor kislámer voltam, rettenetesen imádtam játszani a tomcat-féle revenge on... sorozattal. nagyszerű pillanatokat szerzett nekem az a három gém, és ezért köszönettel tartozom ennek a rasszista baromnak. mellékszál, hogy a tsi (tomcat software incorporated) akkori logóján orbitális vörös csillag volt látható minden egyes játékból való kilépéskor, de ezen egyáltalán nem érdemes meglepődni.

tudjátok, fiatalkori bohém kicsapongások lehettek ezek...

12:20 - guLi

komment

süti beállítások módosítása