HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 03. 16.

először is revideálok: az extra.hu rendes volt, visszaírt, és megengedi, hogy kijavítsam a dolgokat, ami sérti a páliszijüket. tehát nem a férges kurva anyjukat. de csak mert korrekt arc vagyok.

a szitu meg az, kérlekalássan, hogy csütörtökön megjött a nőm kaposvárról, ahol tanul, aztán megállt itt, miskolcon, ahol lakok, pénteken meg felkerekedtünk mindketten nytíregyházára, ahol lakik. ebből a tripből jöttem meg most, párórája.

a dolog meg, amiért ezt most idehánytam, az a pro archi fesztivál. ez egy nemzetközi ifjúsági vonósfeszt, ami egyrészt kurvajó, másrészt meg tökingyenes, ami meg szintén. no, ez volt most belső-szabolcsban a hétvégén, és miközben a körícé robogott alattam az acélváros felé ma este, pontosan az jutott eszembe, hogy mennyire jó is volt három napig bartók, sibelius, vivaldi meg hasonlatos darabokat hallgatni mondjuk a budaházy teszkógazdaságos forradalma helyett.
egen, mert híradót basztunk nézni, jól alul is voltunk informálva.

helyette hidegrázattuk magunkat kilar orawájával.

jó, az is igaz, hogy magamtól biztos nem találtam volna rá erre a fesztre, de merő véletlenségből a nőm az egyik zenekarban csellózik. merő véletlenségből summa cum laude-díjasok lettek.

kedvelem őt.

23:27 - guLi

komment

2008. 03. 13.

egy véradási ceremóniában meg még mindig az a legfájdalmasabb rész, amikor este a szőrrel együtt tépkeded le a leukoplastot magadról, amivel a gézt rögzítették.

01:04 - guLi

komment

2008. 03. 11.

szóval eddig az volt a szitu, hogy fájt a fogam jobbfelül, ami a gyakorlatban azt jelentette, hogy fájt a fogam jobbfelül. a múlt hétfői gyökértömés ezen az állapoton jelentős mértékben változtatott, hiszen azóta egyáltalán nem fáj a fogam jobbfelül.

fáj helyette az állkapcsom balfelül, ugyanis (gyanítom) több töltet került a tömésnél a likba, így felborult a fogazati szimmetria. nem, amúgy ilyen kifejezés nincs, én találtam ki most.

ma szembejött egy ilyen. elolvasása akkora hatással volt rám, hogy levelet kellett írnom a készítőnek. remélem, mihamarabb válaszol, és leközölhetem majd ide én.

egyébként ugyanez a személy hat centivel arrébb egy filmkritikát követett el, de valahogy oly ügyesen kezdett bele, hogy már az első mondatban elbaszta a főszereplő nevét. hát izé, na.


firestarter.

20:25 - guLi

komment

süti beállítások módosítása