HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 04. 05.

hallgatva az új in flames sorlemezt, az a kérdés vetődik fel bennem, hogy minek énekel az olyan, aki nem tud? az már másodlagos, hogy a dalok unalmasak, plöttyedtek, meg hát szarok is igazándiból. de az anders fridén, aki itt az énekesi szerepet töltené be a bandában, na az egy súlyos tévedés.

a flémsznek amúgy is fel kellett volna oszlania még 2002ben, amikor kiadták a reroute to remain című - amúgy egész kellemes - lemezüket. ez volt ugye hat éve. azóta dekadencia.

igaz, sztárok is lettek ezzel párhuzamosan.

aztán hírértékű esemény még, hogy elkezdtem olvasni a bibliát. igen, mert csak úgy lehet (szabad, szabadna) valamit fikázni, ha el is olvastuk.

hasonló okokból megy még mindig a winampomban az inflémsz, pedig tényleg csak becsületből, mert bűnrossz.

na, már úgy se.

shift+del.

winamp, insert, (keres), ("áh!"), enter.

pig destroyer.


abaraxas annihilation.

23:32 - guLi

komment

2008. 04. 02.

"Vízbomba csapódik hatalmas mellek közé egy gyönyörű lasított felvételen!"
boon.hu

majd' másfél év után beért nálam az átkozott coimbrák fotoszenzitíve. mondjuk úgy üthetett most ekkorát, hogy párhuzamosan tolom kafka perével. kábé ugyanarról szólnak, megtapasztalod mindkettőt, most.

a hét agyameldobombazmeg-díjas ektje pedig a következőképp néz ki: végy egy guLit, aki el akarja érni a 11:20as cigánybuszt, ezért otthonából egészkor elindul, mert 20 perc alatt a belvárosig el lehet jutni villamossal. 11:10re bedöcög egy busz nagykegyesen (innentől villamosozok, le van szarva, hogy tetűlassú), amivel még épp elérném az újgyőri dokkoláskor még a megállójában rostokló 29est, viszont a buszvezető kartárs akkurátus, és addig nem nyit más ajtót, amíg minden rokkantnyugdíjas fel nem cihelődik az első ajtón. szegény guLi - pár másik egyetemistával - értetlen arckifejezéssel káromol a sofőrre, miután a 29es szépen, komótosan megindul a szokott vasgyár-tripre, magára hagyva hősünket a buszállomás romantikájában cirka 17 percre.

a fenti sztori mai keltezésű, hétfőn azonban ugyanez eljátszódott azzal az apró különbséggel, hogy ott a buszkapitány időben nyitotta az ajtókat, a banyatankos nyuggereket viszont nem sikerült hatékonyan arrébblökdösni.

vicces faj egyébként a kisnyugdíjas: az első ajtón is ő száll fel elsőnek, hogy mögötte lehetőleg hatméteres sor alakuljon ki, mert a kerekes utánfutójával ő egyből az első szabad helyre bevágja magát, hogy aztán minden megállóban őt kelljen kerülgetni. leszálláskor meg - a fenti példa mutatja - mindig ők állnak be elsőnek az ajtóba, hogy lehetőleg senki ne tudjon menni, ha menne.

jaj, de sokat sápítozok már. tiszta pina leszek lassan.

(nem.)


cars.

23:40 - guLi

komment

2008. 03. 31.

az meg gondolom csak nekem tűnt fel, hogy az összes elitkozmetikum-reklám lassan 100-as brightness értékkel megy le, magyarán olyan, mint a tejfel, mert minél világosabb a kép, annál tisztább az arcbőr.

kreatív-e vagy?!

00:41 - guLi

komment

süti beállítások módosítása