HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 05. 30.

"az meg, hogy a vidékieknek 13 utazással együtt a jegy, nem érdekel, LE-SZA-ROM. A down játszik nem a Vöröskereszt. Arra költesz amire akarsz, szóval ne rinyálj itt bazmeg."
(planetz.hu-s kommenteknél is sötét van)

no igen. kedvem lett volna leírni, hogy mi a véleményem azokról, akik fikanickek mögül anyáznak, mert a kedvenc zenekaruk káeurópai lehúzása nem tetszik egyeseknek, de az én drága imim megelőzött. meg ő jobban is ír, mint én, úgyhogy azt olvasd el inkább.

viszont kedvem van most megnyilatkozni az épp aktuális belső-borsodi hájpról, nevezetesen a monoki polgármester pionírkodásáról.

szóval lehet itt eufemizálgatni, meg pár pesti szadesz-küldött is rácsapna most a számra, de a helyzet az, hogy itt, borsodban (meg úgy általában északkeleten) aki cigány, az a faszából él. már elnézést, nem mind, csak amelyiknek büdös a munka. a fenti szentenciát különösen ők szeretik hangoztatni, azaz csak szerették; a monoki fejlemények óta csendesebbek.

azt azért még fontos hozzátenni, hogy a téma fellobbanásával felbátorodott az eddig békésen kiírtósdit vízionáló, árpádsávozott magyarkaszt, ebből kifolyólag egyre több a demagógia az egész körül. pedig a képlet egyszerű: dolgozz a segélyért! meg az éves nyomorba-babázásért ne kapjál már egyre többet. kapjál adókedvezményt. csak ahhoz adózni is kell, hoppá-hoppá. meg akkor se kapjál már pénzt, ha a kölök nem jár iskolába. járjon csak be nyugodtan. de ha képenvágja a fizikatanárt, akkor ne. akkor rúgják ki. akkor meg ne kapjál rá segélyt. értve?

fair play. van ez a kampány most. fura, abban nincs benne ilyesmi. van helyette ilyen. igen, egy ilyennel hatékonyan le lehet dönteni a társadalmi korlátokat; kezet ráznék azzal, aki kitalálta. meg elküldeném néhány párizsi külvárosba éjjel. vagy ide, a vasgyárba. szinvapartra a tiszainál. avas II-re. számozott utcákba. ott is merjen sokszínűnek lenni.

mellesleg még a segélyesdin kacagtam ma egy jót. ezen, konkrétan.

amikor még gyöngyöstarjánban laktam (három évet éltem falun, jah), volt egy dzsipó osztálytársunk. a fentiről az jutott eszembe, ahogy ez a srác (bukott vagy háromszor, mindezt ötödikig) olyan fapofával tudta belemondani a tanerő képébe, hogy a könyve azért nincs nála, mert megette a kutyája, hogy nagyjából csak a tanár nem fulladt meg a röhögéstől.

hát ehhez is érzék kell..


black hole.

20:22 - guLi

komment

2008. 05. 28.

ittvagyok ni, nem tűntem el.

rövid leszek, mert ezzel a nyomorult számvitellel kéne megbírkózni holnapra, ami egy igenigen geci dolog, de leginkább is fostalicska. mindazonáltal még szar is.

az viszont remek dolog, hogy megjött a digikábeles muki, úgyhogy nem kell tovább tűrni a csellós opressziót. meg a tizenegyezres netszámlát egy 10/2-es szarért. modem nélkül fog folyni a lanon a jóvilág, szőkekapitány meg beveheti makkostul.

szintén remek dolognak tartom az úgynevezett nindzsatún-zenéket. még régebbről ismertem a yppaht, de aztán grafitember egoblogjának egyik posztjában találtam pár ötlet. mostanában leginkább bonobo, meg skalpel játszik be; ha majd jobban elmélyedtem a download records bugyraiban, hányok ki még zenéket oldalra. de már most is van ott, úgyhogy.

akik meg kedden órákat álltak sorba egy 43 forintos bigmekért, azoknak ezúton kívánok torkon akadt marhahúspótlék okozta lassú fulladásos halált.

aki kétszer állta ki a sort, annak kétszer.


something for windy.

10:41 - guLi

komment

süti beállítások módosítása