HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 06. 22.

"Diána miskolci pom-pom lány mottója: "Előítélet egyenlő tudatlanság". A képekkel édesapjának szeretne utólag is boldog születésnapot kívánni!"

nu, mégse jött be. ezért mondtam, hogy nem szabad flegmázni, mert akkor gebasz. téphetem én itt a számat...

hovatovább a russzokat igen jól összerakta gűsz úr, dinamikus játékot tolnak, szépet, gólra törekvőt. mint a fapapucsok eddig. külön öröm az is, hogy hiddinknek ezúttal még csalás sem kellett az elődöntőhöz, nemúgy, mint...khm, a távoli keleten.

aztán épp most vígyelem ezt. megjelenik lelki szemeim előtt az ideiglenes zsandárság képe, tollaskalapukon rogántóni-kép, szuronyuk markolatába pediglen beépített decibellmérő.
lecsapnak mindenkire, aki megzavarja egy igazi európai világváros csendjét nyolc után bazz'!

meg amúgy is: hogy megy az már, hogy csak úgy akárhogy kajabálnak ezek a drogos fattyúk?! hát kétszer is felkopogtam a csövön, KÉTSZER IS!!!

jaigen, nincs most ott oldalt zene, mert pörög rá az extraponthu. de majd megoldom nefélj.
tartok a tömeges öngyilkosságoktól, amik egyenes következményei a 22kHz-es, 64kbps-os zenék megvonásának. cöh.

mindazonáltal nyárszag van a levegőben, amit kifejezetten kedvel a tüdőm minden bolyha. a kezdvező összhatás kedvéért a fülszőreimet - ezzel párhuzamosan - frájdéj nájttal stimulálom. remek kombó.

holnap két visga, aztán fejest ugrok a létóba.


friday night.

09:06 - guLi

komment

2008. 06. 18.

kezdi magát megadni a mobilom, ami jobbára arra vezethető vissza, hogy szinte napra pontosan hat éve kaptam meg, és azóta mindössze egyszer volt benne cserélve akku. strapabíró egy jószág ez a 3310es (izomnokia, ahogy bandi kollega hívta rég), viszont megérett a cserére.

a cserejószág gyaníthatóan egy 3110 klasszik lesz, ami szolid eleganciájával már most belopta magát a szívembe, ugyanakkor telefonálni lehet vele, tehát az elvárt funkciókat is maradéktalanul teljesíti.

és ha már a gádzseteknél tartunk, az új tűzróka hasít. tényleg gyors, penge kis darab lett, kinézetre is szép, akárcsak kistessvére, a villámmadár. kapjátok le ti is, használjátok vígan.

kicsit az ebére rákanyarodva megjegyezném azt, hogy igencsak érik a korábbi jóslatom, miszerint a hollandok. de nem is folytatom, most maradjanak a földön kétlábbal, 'zt zsebben a trófi.


sport and iris.

22:53 - guLi

komment

süti beállítások módosítása