HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 06. 28.

mivel nem vagyok kimondottan bajerzsolt-fanatik, ugyanakkor szeretek a végére járni a dolgoknak, a magyarhírlapos cikk után megtekintettem a két, gárdisták által készített videót a galgagyörki dzsemboriról.

mitmondjak, fenomenális.

a liberális értelmiség - élükön az olyanokkal, mint a kölykét elit sznobhomokozóba járató tamsgsprmiklós -  természetesen ódzkodik a témától, hiszen akkor szembesülnünk kellene azzal, hogy magyarországon 2008-ban etnikai villongások vannak, hovatovább rendkívül bájos látni, hogy egyesek - a dzsipókon kívül, ofkorz - még képesek ebbe is cigányüldözést vízionálni.

mert a szitu igen egyszerű: volt egy család, azoknak volt egy nyárikonyhájuk. odamentek a cigányok. belakták. aztán kilakoltatni nem lehetett őket, mert nem. helyette a cigányok kilakoltatták őket. meg betörték a kocsijuk ablakait. meg körbevették a házat, hogy őket ott biza le fogják ölni. és hasonlók. persze csak addig volt nagy az arc, amíg meg nem jelentek a bohócgárdisták. de utána megint nagy lett, mert megjöttek a készenlétisek. a vicc: a gárda miatt.

végülis így is hasznos: a gárda elviszi a falukba a rendőrséget. rákosi mátyás elviszi a falvakba az áramot. pont úgy.

a legmókásabb pedig a két cigányjogi képviselő alakja, akik a helyszínre azonnal kiérkezvén kézikamerával-öltönynyakkendőben olyanokat osztottak, hogy a rendőrség hívta ki a magyargárdát, vagy "tudomósomszerint itt lövődözés tőtént". esetleg a vérigsértett, ártatlan utcai bámészkodók búcsúszavai, mintmondjuk: "...le fogják őket tartóztatni ha hónap bemegyek a ügyészségbe, majd mit fognak ezekke' csináni". a sima útszéli "faszszopau"-kat már fel se veszi az ember, északkelet-magyarországon lassan beleolvad a folklórba.

viszont amíg egy ilyen megtörténhet, mint ami ezzel a családdal, addig ne csodálkozzunk azon sem, hogy egy fals székelyhimnusz után a falunépe a magyarkorpsot fogadja vastapssal.


weight.

00:57 - guLi

komment

süti beállítások módosítása