HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 08. 25.

"Eme nagyszerű koncert után a Carcass-nak nem lehetett könnyű dolga, de erről sajnos nem engem kell megkérdezni, hiszen egyrészt nem csípem a csapat muzsikáját, másrészt velük egy időben lépett színpadra a fehérvári Cadaveres, így inkább őket választottam."

a fenti sorokat a heavymetal.hu nevű vicclap egyik wannabe-újságírója szülte világra. a komikum röviden úgy jellemezhető, mintha egy sportújságíró úgy döntene, szarik ő az olimpiára, leközvetíti inkább azt, melyik vadjak éri el előbb az ötezer méteres magasságot a kancsendzsungán.

hírértékű tényanyag, miszerint kikaptam a billentyűzetemből az ű betűt. rendkívül idegesítő volt, hogy a normális enter helyett egy csonka lófaszt találtam az új klavon, ezzel együtt egy ocsmány széles ű-gombot (igen, a default enter felső részéből). a huszonkilencedik ű-s leütés után döntöttem a csonkolás mellett, és nem bántam meg. mutiláljatok ti is billentyűzet.

továbbá van új amon amarth, és bár első hallgatásra csak kissámlin ér fel az előző két lemezhez, a nyitónóta a régi rutin szerint nyitotta ki a kisbaltát a zsebemben.

ugyanakkor az új slipknot pár szám kivételével erőlködés, középtempós pepecs, az új soulfly bunkó paraszt, tressizfress, öl, meg minden, az új motörhead meg motörhead. szia.


teach you how to sing the blues.

17:00 - guLi

komment

süti beállítások módosítása