HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 09. 05.

igazán kellemes meglepetés az emkettő új dizájnja: sűrűn antialiasolt, remekül kidolgozott népi motívumok, kellemes színválasztás, jó mozgások, na meg azok a levektorolt székely épületek sem éppen kutyák. vell dan.

ehhez képest a tévékettő hosszú erőlködés után kiszart egy ilyet. a kép lövi is le egyből a poént; az egybeesés bizonyára véletlen, a logóméker kreatívok meg gyaníthatóan busás lét kaptak a végtermék leadása után. ahogy annó az emeregy/-kettő/-három után is a britek. azon is sokat gondolkodhattak.

rázkódok ma a buszon hazafelé, és minthogy nálunk már plazmatévé is van egyes járatokon, nézegetem a rajta futó hirdetéseket. az egyik megragadott, névszerint a városi mentőállomás esdekelt adományért rajta, hogy tudjanak venni defib-gépet, fali vérnyomásmérőt, ilyesmit. aztán.

lyukóban ma megvertek egy buszsofőrt. vagy inkább úgy mondom, ma is megvertek egy buszsofőrt. a tettes obszcén mozdulatokat, kifejezéseket használt, inzultálta a buszon utazókat, majd leszállva a jármű oldalát ütötte.

2008, észak-balkán. itt tartunk.


sieg howdy.

21:01 - guLi

komment

2008. 09. 03.

röviden.

béke poraira.


köcsögök.

10:06 - guLi

komment

süti beállítások módosítása