HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 01. 30.

belehányok most a billentyűzetembe, kérlekalássan.

mert ugye azzal nem mondok újat, hogy a felsőoktatásunk többek között azért tart ott, ahol, mert az oktatók nagy része, a különböző adminok, téósok, és hasonló léhűtő szarháziak ott élik ki übermensch-énüket, aztán simán kitalálhatnak olyanokat, hogy "na, akkor most belerakok a kis geciknek olyat, ami nincs is a jegyzetben, hadd szívják a falloszt.", vagy "hát az igaz, hogy nem mondtam, hogy kötelező bejárni, de aki nem járt be, az nem vizsgázhat.", esetleg "igen, eddig úgy volt, hogy aláírás kell a tárgyhoz, de meggondoltam magam, úgyhogy mostmár a kollokvium kell hozzá.".

az abszolút beszt pedig pár napja volt. a rettegett TO-picsa, lokális antikrisztus a neptunon közzétesz:

"Ezúton tájékoztatom, hogy a leckekönyveket a vizsgaidőszak végén (2008. február 01.) LE  KELL ADNI a Tanulmányi Csoporthoz  úgy, hogy minden megszerzett  jegy , aláírás be van íratva a leckekönyvbe. [...] Határidőn túli leadás esetén vonatkoznak a fizetési díj szabályzatai. [5000 Ft pótdíj]"

az nem foglalkoztatta a naccsádot, hogy elsején még vizsgaidőszak van. természetesen kisebbfajta pánik a levelezőrendszereken, hogy "most akkor mindenkinek öt rugó?", jaj-jaj, mostmilesz. aztán a TO-picsa felébredt:

"Az előző üzenet módosítása az alábbiak szerint : Az index leadása 2008. február 8-áig, mivel még a héten lesznek vizsgák."

örömteli, hogy előbb fenyegetőzik, aztán utánanéz. mellesleg ez a kurva szokta csinálni azt, hogy ha a folyosó végéig áll a sor, és csak ő van bent TO-n, fogja magát, oszt' elmegy kávézni. meg félórával zárás előtt hazamegy. möh.


magamra áttérve ez volt az eddigi legfosabb 'időszakom minden szempontból. és nem csak azért, mert most jó ízesen bele is szartam az egészbe évközben, hanem mert azokból a tárgyakból is meghúztak, amikre amúgy tanultam, mint a hülye. ebből kifolyólag abban is egyre biztosabb vagyok, hogy a tanarak egy hányadának célkitűzés, hogy minél több hallgatóját győzze meg arról, hogy tulajdonképp semmi keresnivalója az egyetemen. elhitetik veled, hogy hülye vagy.

amúgy is egy kurva vágóhíd az egész. egy kezemen meg tudom számolni azokat az oktatókat, akik legalább látásból ismernek. nembaj, a lényeg, hogy ők kitermelnek minket, a bérüket megkapják, azon túl azt csinálnak, amit akarnak.

leginkább fejnek. agyat és pénztárcát.

de majd integetek, ha lejöttem a futószalagról.


the death of music.

11:44 - guLi

komment

süti beállítások módosítása