HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 10. 30.

i-ge-nis van...

...cigánybűnözés. csak lassan mondom, hogy mindenki megértse.

mert amikor már a hávégé is azt rakja a címsorba, hogy "a helyzet romlik", akkor az már tényleg romlik. faszt romlik, romlott. üszkös, mint a kurvaélet, csak kellett vagy 6-8 év, amíg rájöttünk.

ma kálisanyi kérte a kormányt, fagyasszák be a fészekrakót. ez volt az a program, aminek keretében normális városokban kedvezményesen juthattak lakáshoz a rászorulók. és ez volt az a program, aminek keretében telepakolták az avas második ütemét a legaljább lumpenekkel, ennélfogva lassan már nappal sem ajánlott arra közlekedni. hogy aztán ami lyukóvölgyben van, arról már jobb nem is beszélni - ember arra ne járjon gyalog, vagy legalábbis rugósbicskával.

amikor a retek híradójában a borsod megyei cigányvajda azt nyilatkozza, hogy "egy cigánybombán ülünk, ami bármikor felrobbanhat.", vagy "[...] fél éven belül súlyos etnikai ellentétek törhetnek ki miskolcon.", és "[...] okot adunk arra, hogy utáljanak bennünket.", akkor ott már valami nagyon nincs rendben.

nagyon nincs bazmeg. csak ezt onnan, fentről bajos megérteni.


the fear is excruciating, but therein lies the answer.

23:08 - guLi

komment

2008. 10. 27.

felsőoktatás is a rotting corpse, pt.3

egy.

mint mondottam volt, a nőm elsőéven kezdte a másodikját, mert bár hiába létező, megfogható, elmesélhető dolog a kreditrendszer, büntetlenül nem lehet ugrálgatni a hazai egyetemek között.
üljél csak a seggeden hallgató, vagy ha nem, arcozd a következményeket.

eképp történt, hogy a nőm beadott 16 kérvényt, hogy számítsák be a tárgyait, amiket megcsinált gabozsvárott, ebből szerencsés módon 13-at már elfogadtak, egyet nem, kettő még várat...ÁM.

ha lediplomázott, a diploma mellé fog kapni - mint mindenki, tudtommal - egy tételes elszámolást a tárgyairól, hogy azokat miképp végezte. az egerben elfogadott kaposvári tárgyait azonban nem csaphatják ehhez a listához, hanem azért majd neki kell visszamennie a vérbe, mert azokat csak ott állítják majd ki.

kettő.

a tanársegédek. a nőmnél van egy ilyen típusú élőlény, aki elvárja, hogy felálljanak neki, amikor bejön. preußen 2008, baszki. tőlem a profdéer dékán nem várja el szerda reggel, hogy.

egy másik ma megüzente a csoportnak, hogy fél öt helyett késik húsz percet, de várják meg. óra tízkor belép, majd felháborodik, amikor a nőm menne, merthogy dehát én megüzentem.

külgazdasági elemzéseket tanít nálunk egy bányász végzettségű szerencsétlen, aki statisztikai mutatószám-képleteket olvas fel lapról, nem egyet, huszonhatot, majd elvárja, hogy mi azt tudjuk. a tárgy neve nem statisztikai számítások. amikor valaki bekérdezte az egyik első órán, hogy ki lesznek-e adva a diasorok (amiket egyébként a terem jobb oldali falára kénytelen kivetíteni - ez az egy nem az ő hibája) megnyugtatóan közölte, hogy igen, ki. nem is írta a diákat senki le.

szerdán lesz a zéhá, a diák meg nem lesznek kiadva. mert nem. helyette százharminc oldalas pdf-eket adott ki, mert azokban többminden van. szerintem meg anyád.

három.

megyek az indexemért az ütnivalóan flegma adminribanchoz, mert igazolnom kell a statisztikásoknak, hogy azért írok kedden zéhát, mert csütörtökön egy másikból rovok, és ha mindkét tárgy fel van véve, akkor itt van kiskapu. elvileg elég lenne egy neptun screenshot, de mivel az most két hétre meg van halva, mert VÉGRE renoválják - persze a legjobbkor -, így kell az indexből azon oldal másolata, amin az e félévi tárgyak vannak. mint rendesen, táblázatként beragasztva.

bemegyek a téóra, 'picsa ideadja. indulok a fénymásoló felé, a biztonság kedvéért belenézek.

semmi nincs benne a félévre.

...


the literal black cloud.

16:36 - guLi

komment

süti beállítások módosítása