HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 11. 05.

imi és imi tízévesek akelán.

így roptuk.

 

 

de az igazi diszkóláz, az csak később jött. remélem, lesz arról is dokument.
ha más nem, ott virítunk majd a fejbengelő labdában.

apropó, amikor megérkeztem a dürerbe - éltemben először -, gőzöm nem volt, hova menjek, elindultam hát balra. egyből egy stúdiódíszletben találtam magam, a fotelban gergő blájnd, és azért volt ez fura, mert máshol meg kávézó/söröző volt a hely, de ott meg nem. érdekes.

ja, meg képzeld, vettem mörcsöt tompától, aki amúgy a pokol torka, mellesleg halál aranyos arc, és lehet vele együtt kajabálni, hogy "gimme one last shot of your POWERLOAD!". meg pacsiztam olyanokkal, hogy dzsebb, meg nét, meg márkusz, aki a parti után zokogva adta nekem a számlistát, azon szavak kiséretében, hogy "brühühü, my setlist, brühühü". remek arc.

ilyesmikben részesülhetsz egy koncerten. szia.


wait 'til the night.

20:57 - guLi

komment

2008. 11. 04.

ezt kiszedtem, mert nem megmondás.

szóval teljesen meglepődök mostanában az utamba kerülő eladólányokon. mindegyik kedves, bazsalyog, mint a vadalma, kétszer köszön, plusz egyszer a vásárlást is...meg kell ezt becsülni a balkánon.

ma pedig két fantasztikus zeneművészeti társulatot lesz szerencsém megtekinteni, ha a bóg is úgy akarja. őket, meg őket.

te meg, ha a dürer-kertbe esz a fene a kedd este folyamán, keress meg, és nyugodtan hívjál meg egy sörre.

de akkor meg már kettőre.

01:56 - guLi

komment

2008. 11. 03.

egy előre, kettő hátra.

azt hiszem, mi, magyarok, nem gondolkodunk előre. talán ez a második legnagyobb közös átkunk, amit valami turáni táltos olvasott ránk, amolyan addendumként. megmutatkozik ezer meg egy helyen, a providentes hitelfelvételtől a közlekedésbiztonságig, a penészesen kidobott lejáratos kenyértől az eus pályázatokig. és természetesen a cigánykérdés is ide jön.

és akkor témánál. valakik belelőttek egybe, a többezer magyar putriból, dobtak molotovot, meg begyújtottak két kocsmát a környékbeli falvakban. ezek a tények. senki nem fogott el senkit, gyanusított(ak) nincsenek, de már jönnek pörögni a mohácsiviktória-félék, hogy hát ez itt tisztán etnikai alapon történt, brüsszel segíts! gusztustalan, amit ez a nő művel, azt kell mondjam. olaszliszkán meg persze semmiféle etnikai alap nem volt. ha a gyereket a szomszéd putriból sodorja el a gazsi a piros ladájával, aznap este már együtt isszák el a segélyt a gyerek szüleivel. jaj, miket mondok, dehogyis. őt is nekifutásból rúgták volna fejen. mohácsiviktória ott is volt a helyszínen, a tragédia hallatára azonnal 'liszkára repült brüsszelből...ja, nem.

a vastagbőr megírta a nyilatkozatokat, és már sokadjára a lakatos attila mondta meg a tutit. nem vízionál csíkosgárdát, nem folyik a szájából a szar, kimérten, megfontoltan nyilatkozik. azt hiszem, ő egy igazi példakép lehetne a cigányoknak, vagy inkább úgy mondom, a legmegfelelőbb embere lehetne az ügynek, ha a pozícióhoz vezető úton nem golyóznák ki helyből a farkasflórián/kolompárorbán-féle tolvaj neopolitikusok.

aztán. akkor sem nagyon gondolkodunk előre, amikor kimegyünk egy dac-slovan meccsre, aztán meglepődünk, amikor a hlinka-ivadék kommandósok kiverik belőlünk a szart is a tomfával. ebből is látszik, hogy 16 év alatt nagyon sokat tud felejteni az ember. kérdés: ki fedez fel különbséget eközött és eközött a videó között, tegye fel a kezét! köszönöm.

a cél most sem volt más, mint valamilyen kamu indokkal megrohanni a tömeget, botozni a kartávolságon belülieket, valamint - ebből adódóan - kelteni a pánikot, hogy lehetőleg egymást is tapossák a mocskos, rohadék mongolok, mad'ari za dunaj! vagy hogy ne menjek túl messzire, ugyanezt játszották el a tirpi-jakabok is tavasszal. beindulni, ütni/fújni, tömöríteni.

határokon átívelő metódusok.

viszont akármilyen aljas, fasisztoid és megtervezett akció volt a tegnapi, nem az rá a válasz, hogy odamegyek a tótok nagykövetségéhez, és a szlovák zászlóról gyújtok rá, vagy kimegyek a pilisbe helységnévtáblákat döntögetni. ezzel csak azt sikerült elérni, hogy az amúgy elképesztően arrogáns, lenéző és szemtelen fico-kormány (a slota nevű láncosdisznóval egyetemben) ismételten el fogja tudni tussolni az ügyet, átterelni a dekadens magyarokra, hogy "hát azok zászlót égettek, táblákat fújtak le, brüsszel segíts!".

holott elképesztő pofátlanságokkal szembesülünk már hosszú hónapok óta, tűrjük az alkoholista slota kirohanásait, amikért jobb helyeken nemhogy a kormányból vágnák ki a hozzá hasonló újfasiszta barmokat, de becsületsértési perek tucatjai indulnának meg.

és mi? a politikai elitünkkel együtt szúrósan nézünk magunk elé, morgunk kettőt a bajszunk alatt, hogy "micsoda egy disznók!", és kész.

brüsszel kapuit meg döngetik mások.


live the storm.

20:29 - guLi

komment

süti beállítások módosítása