HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 03. 02.

Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis!
Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis.

1936

19:05 - guLi

komment

2008. 02. 27.

rájöttem arra is, hogy könnyebb olvasni a blogot, ha a témák posztonként ki vannak szedve, úgyhogy így is teszek énmost.

dagad a májam, hogy a hubicsákos sztorit én már tavaly megmondtam. nagy jóstehetség mondjuk nem kellett hozzá; aki egy kicsit továbblátott a kezdeti piros-fehér gőzön, miszerint "megint van pénz a csapatnál, fogjuk be a szánkat és örüljünk", az látott dolgokat már akkor is. mellesleg ez a hubicsák egy ritka korlátolt gyökér: annyira nyilvánvalóan csinálta az egész bűnszövetkezetét, hogy az már fájó. pölö anno a regionális hírportálon simán lenyilatkozta, hol vannak a cégének érdekeltségei, "megajándékozta" a csapat tizenvalahány tagját frissen lízingelt kocsikkal, oldalán mindegyiknek olyan cégek logói, amik valahol a seychelles-szigeteken vannak bejegyezve, etcetera, etcetera.

balek.

viszont az index megint alkotott: a témáról szóló cikkében simán leközli, hogy egyrészt a hubicsák buktája jelentős pénzügyi gondokat okozhat a diósgyőrnek, alá pár sorral meg, hogy már semmi köze nincs a csapathoz.

taps, ováció.

21:08 - guLi

komment

2008. 02. 27.

nemvolt blog, mert unitt voltam a múlthéten, de mostmár van blog, mert újra ittvagyok. örülsz, mi?
látom.

kedden (19., csak mert most jut eszembe, hogy holnap már kurvára csütörtök, ez meg múlthét még) mókázás volt a kultiban (ahol a zsidógyerekek füveznek), mert az a derék bauhaus épület, az maga a fertő, sőt, a sátán is ott jött világra, úgyhogy el kell dózerolni, mi meg ennek okán mentünk tort ülni oda.

őszintén szólva a szívem szakad meg, mert miskolci létemre a kultiban voltam eddig a legtöbb koncerten ezidáig, többek között olyan zeneművészeti nagyságok hangversenyén, mint a napalm death, a born from pain, a misery index, a gorefest, meg egy kishalom remek magyarén is. mint mondjuk a sápadt terrorékén, akiket konkrétan ledermedve néztem végig az élménytől, vagy a mengádékén, akikre viszont ordas bugit vágtunk le a derék cimbikkel.

mindenesetre a magyar undergrund élet totális nadirja lesz, ha a kulti utód nélkül hal ki.

20:12 - guLi

komment

süti beállítások módosítása