HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 04. 02.

a hadirokkant.

"Cicifogó
Hibátlan "adottságát" markolássza Megan. 18+ videó!"
boon.hu, már megint


eddig nagyjából és egészében elkerültek a sportsérülések, mely nagyrészt a ritkás sporttevékenységből, kisebbrészt a fizikai adottságaimból adódott (190/90, plusz még nem tört el csontom), aztán két napja megtörtem a hagyományt.

a mostmár szokásos kedd esti, egyórás műfüves szeánsz utolsó percében (mikor máskor) ugrottam egy labdára, le akartam seggelni, a jobb lábam kicsúszott előre, a másik maradt alattam, reccsent egy gecinagyot, aztán előrecsúszott az is.

kb. öt perc múlva már jártam rajta, másnap aztán alig bírtam ráállni. kenegettem apám fastum géljével, mert kettőtől megint meccsek voltak (szakhetes torna), aztán ahogy kiérve elkezdtem melegíteni, örültem, mert a bicegéstől eltekintve nagyjából helyrejött.

csapattársaim elkezdtek belőni (gyéká: célzott lövésekkel bemelegíteni énengemet), a drága ruszkaiádám barátom meg is küldött egy labdát vagy húszról, nem látszott erősnek, de túl gyorsan közeledett... elég az hozzá, ha nincs protektoros kesztyűm, most a kisujjam merevítőben lenne.

így csak kétszeresére dagadt, meg bevérzett a hajlatnál.

de mostmár tudom mozgatni, ujjé.


for those about to rot.

12:20 - guLi

komment

2009. 03. 31.

a szólásszabadság az, amikor következmények nélkül leírhatod, hogy


22:28 - guLi

komment

süti beállítások módosítása