HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 05. 02.

a spanyolviasz #2

szívmű.

 

mekkoramár, baszki?!

01:39 - guLi

komment

2009. 04. 27.

a tagadom.

ma a holokauszttagadásról, és a holokauszttagadás tagadásáról lesz szó. tömören.

szögezzük is le gyorsan, mielőtt a legszebb pinaszőrű, bukott majdnem-kormányszóvivőnk hevesen dörömbölni kezdene a bejáratin, hogy felnyisson köldöktől garatig: a holokausztot tagadók hülyék, idióták, nevetségesek, akikre a normális ember szánakozva legyint, akárcsak azokra a derék nyugdíjas szeszkazánokra, akik májuselsején egy sörsátor ponyvája alatt értekeznek a kapitalizmus megdőléséről (miközben a kolbász szaftja rácsöppen a vörös újságszabadság aktuális számára). rövidre fogva: nem kell őket komolyan venni.

(javítva: 2009. 09. 19. indoklás: nem hülyézünk le senkit álláspontjai ismerete nélkül.)

viszont amikor a fővárosi zsidó értelmiség megneszeli, hogy valahol pár hülye a holokausztjukat tagadja, abból rögtön barnaveszedelem lesz, és hatszázezer deportált/újra megtörténik, ha nem vigyázunk/náciveszély!!! mantrákkal kürtölik tele a sajtót, végül pedig törvényjavaslatot nyújtanak be a holokauszttagadás büntethetőségéről.

szögezzük is le gyorsan: aki a holokauszttagadást büntetné, az hülye. aki azért korlátozná az egyik legegyetemesebb szabadságjogot, a szólás szabadságát, hogy nyilvánvalóan hülye embereket bíróság elé cibáljon, hogy ott aztán a törvény erejével lépjen fel a fejükben létező sötétség ellen, az akkora lyukra futás, hogy nincs is rá szó.

a másik: miért pont a zsidó holokauszt tagadása legyen bűn? arra gondolni sem merek, hogy azért, mert a zsidók kezében több a nyomásgyakorló eszköz. brrr, dehogyis. hiszen a világ számos országában büntetik szigorúan olyan más, halálos áldozatait tekintve kisebb genocídiumok tagadását, mint mondjuk az örmény (~1-1,5 millió), a görög (~félmillió), a ruandai (~egymillió), az usztasa horvát (~félmillió), vagy akár a szrebrenyicai (~8000).

ja, hogy nem is?! mik vannak?!...

ha pedig csak azért akarják betiltani, mert ebben haltak meg a legtöbben, akkor csapjunk fel egy törikönyvet/wikipediát, és lessünk rá a holodomor szócikkre. köszönöm.

a poén pedig ott csattan, hogy a holokauszttagadás büntetésének egyik harcos zászlóvivője az a magyar "liberális" párt, mely eddig a szólásszabadságot védte hasonló elánnal.

a farkába harapó kígyó esete. szép estét.

 

broken coffin of the venerable king.

19:41 - guLi

komment

2009. 04. 27.

a mélykultúra.

dal mindenkinek rovat jön.

szöveg itt, ha igény adódna rá.

zene: galla miklós, szöveg: laár andrás.

aki nem ismeri, utolsó toflák.

én szóltam.

00:47 - guLi

komment

süti beállítások módosítása