HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 08. 29.

és akkor ezek után mondja valaki, hogy a válság nem gerjesztett volt, a zeitgeist meg egy koholmány. köszi.

01:16 - guLi

komment

2009. 08. 26.

"Az angol Daily Telegraph értesülései szerint a berlini atlétikai világbajnokságon női 800 méteren aranyérmet nyert Caster Semenya tesztoszteron szintje háromszor akkora, mint a nőknek általában. Ráadásul a dél-afriakaiak vezetőedzője az NDK-s sportolók doppingoltatásában részt vett Ekkart Arbeit."

arbeit macht fleisch.


igen, ezt még kellett.

00:17 - guLi

komment

2009. 08. 25.

akkor a képmutatásról pár szót.

a VÉR.


a képen bizonyos schrottner tamás mellkasa látható, aki a méltán világhírű ektomorf zenekar gitárosa. zoltan farkas, az ektomorf alapítója, méltán büszke roma származására, mely a banda szövegvilágában hangsúlyozottan jelenik meg, ahogyan az egyre növekvő rasszizmussal szembeni harca is hasonlóképp. és akkor most játék.

kérem a tisztelt olvasót, találja meg a fenti képen a hibát. három pont.

aztán. témánál maradva.

ma este a loki - levszki mérkőzésen, valamint annak utána a tévékettő nyelvet ragadott, és bőnyállal szívta meg derék orbán vityánk makkját, ahogy azt kell. igen, tudom, gondolni kell a jövőre, ezért csak marginálisan annyit, hogy a mérkőzés közben loki sállal látható úr korábban - apai ágon - dunaferres textilt hordott a nyakában, később vérbeli újpest-drukkerként felhúzatta a lilák barbiházát, majd nyilatkozataiban eltökélt vasas-szurkerként a felcsút csapatába ment focistásat játszani.

another straight man.

23:20 - guLi

komment

süti beállítások módosítása