HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 10. 10.

a ma esti háromnullhoz pedig annyit fűznék hozzá, hogy amíg egy olyan játékos lehet a védelem tengelyében, mint a gyepes gábor, addig inkább ne is álljunk ki. játék nélkül is lehozzuk a kapott eredményt.

a portugál szurkolóknak meg egytől-egyig a kurva anyját. más himnuszát kifütyülni a legtahóbb cselekedetek közé tartozik, amire még az sem adhat mentséget, hogy nyilvánvalóan nehéz feldolgozni, hogy az ő nemzetük adta a világ legnagyobb hímringyóját.

23:59 - guLi

komment

2009. 10. 08.

valamint úgy néz ki, gátat törtünk át. le mertük írni, hogy cigány is megtámadhat magyart a bőre színéért. példátlan ez a hazai újságírás történetében.

gondolom, mohácsi vikike, orbiék, bajnai és a többi - szintén az integrációért küzdő - felelős politikus is megkereste már a sértettet, biztosította támogatásukról stb.

és remélem, visszamenőleg is kivizsgálják azt a többezer esetet, amikor - ehhez az ügyhöz hasonlóan - sok cigány kergetett meg nemcigányt. még lehet, az én három esetem is sorra kerül majd.

neem, engem sose vertek meg. mindig gyorsabb voltam náluk.

12:57 - guLi

komment

2009. 10. 08.

és az milyen már, hogy amikor tegnap este háromnegyed hat körül a búzára mentem, a gasztrofolnál lévő digitális hőmérő 27 fokot mutatott (jelzem, hatkor a búzán már 28 volt), és amíg mentem át a kavicsos parkolón a buszállomás felé, tisztára olyan érzésem volt, mint valami kibaszott görög laszminit társasút utolsó napján.

október, persze. meg a faszom.

12:46 - guLi

komment

2009. 10. 07.

és egy kép is legyen itt róla, mert megérdemli. sokra viheti még.

 


 

01:20 - guLi

komment

2009. 10. 06.

az pedig teljes mértékben kimeríti a sorsszerű igazságszolgáltatás kifejezést, amikor

az egyébként minden meccsén ütnivalóan flegma pofával vonagló, minden labdaszerzésébe belebonyolódó, három védő gyűrűjében tizenegyesért fetrengő, ökölbeszorítóan ellenszenves kis köcsög

németh krisztián, a büntetők utolsó körében elrontott

egyébként végső győzelmet jelentő

tizenegyesét előbb

a végig kellő alázattal játszó

gulácsi javítja a szétlövésben, majd az a besenyőtelki kölyök feledteti el teljesen, aki egyrészt két évvel fiatalabb az u20-as keret életkoránál, másrészt egyszer sem kezdhetett a kiszoríthatatlan németh vagy futács helyett, harmadrészt pedig egygólos hátrányban, a hosszabbítás félórájára lett felküldve a védekező csatár szerepkörébe.

az egész továbbjutás terhe volt a vállán.

odaállt, belőtte.

 

balajti ádám, diósgyőri vtk.

22:49 - guLi

komment

2009. 10. 05.

mivel valamiért szopóágon vagyok a jutub-embedeléssel, amire a. is csak annyit tudott mondani, hogy valszeg egy firefox-addon miatt, ezért nincs embed, csak link.

ezúton szeretném meleg baráti üdvözletemet küldeni a brit illetőségű monti pájszon csoport 5 élő és egy halott tagjának, fennállásuk negyvenedik évfordulója alkalmából.

kívánom, hogy alkotásaik sok olyan, hozzám hasonló hülyegyereket rontsanak el, mint amilyen én voltam.

csírsz!

20:16 - guLi

komment

2009. 10. 05.

19:31 - guLi

komment

2009. 10. 05.

19:31 - guLi

komment

2009. 10. 05.

nosakkor engedtessék meg, hogy ezzel a kis videóbejátszással ünnepeljem a ma negyven esztendős monti pájszon csoport.

mindenki örvend!

 

 

19:25 - guLi

komment

süti beállítások módosítása