HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 11. 15.


közeleg a karácsonyi vásárlási láz, tehát aki el akarja kerülni a karácsonyi vásárlási lázat, az még most induljon el vásárolni karácsonyra, mert akkor elkerülhető a nagyobb karácsonyi vásárlási láz, és csak egy méreteit tekintve kisebb karácsonyi vásárlási lázzal kell számolniuk azoknak, akik időben kezdik el intézni karácsonyi vásárlásaikat.

és akkor most minden profitmaximalizáló marketinges seggébe egy ezüst-ciklámen boát, köszönöm.

13:33 - guLi

komment

2009. 11. 10.

és még egy kis éji szösszenet kurvaországunk faunájából, lássuk.



universal music, a kurva anyádat.

02:55 - guLi

komment

2009. 11. 10.

ha hallottatok már furcsát, akkor nesze nektek ego fall. kínai nyelvű metálkór, mongol népzenei elemekkel, baszod. annyira mókás volt olvasni a ruszki letöltőoldalon a leírást, hogy muszájkellett adni neki egy hallgatást. és meglepően nemszar. csudák vannak.

aztán alapállás szerint jövő februárban százéves a diósgyőr. ennek okán egy innen elszármazott rendezősrác dokumentumfilmet forgat a klub történelméből, ami várhatóan nem lesz szar, hanem például inkább jó lesz.

a hangulat mondjuk az volt.

1952


(ezúton mondanék köszönetet a miskolci nemzeti színház kellékeseinek. áldásos munkájuknak hála, kiderült, hogy jól áll rajtam a mátrixos szövetkabát '56-os forradalmár sállal kombinálva. bori szerint legalábbis.)

02:14 - guLi

komment

süti beállítások módosítása