HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 12. 09.

A hazai csalásokkal kapcsolatban legtöbbször említett volt válogatott hátvéd pedig maga ismerte el az egyik edzőjének, hogy előző klubjánál manipulálta a meccseket, de határozottan kijelentette, hogy már kiszállt. Ez nem volt igaz, sőt nem is leplezte, mivel foglalkozik. Már percekkel a meccs után, az öltözőben, levetkőzve a többi eredményt böngészte, a győztes fogadások után diadalmasan csapott a levegőbe, és lobogtatta a szelvényeit. Megtehette, mindig is vezéregyéniségnek számított, csapatkapitány is volt, és egyszerűen begyűrte maga alá társait.

Erről a védőről mindenhol tudták a főnökei, hogy adja-veszi a meccseket, volt, aki azt állította, hogy kezelni tudja őt, de mégsem sikerült. „Úgy voltam vele, hogy csak húzzuk ki az ősz végéig, és akkor kirúgom. Végül így történt, hivatalosan családi okokból váltunk meg tőle. Amikor ezt közöltem vele, megmondtam neki, tudom, hány meccset adott el az elmúlt hónapokban. Persze mindent tagadott.”

szervusz, vili!

A sejtetésekben sokszor szereplő futballista történeténél sokkolóbb egy fiatal kapus sztorija – ő már nem játszik Magyarországon.

„Folyamatosan mérte el a meccseket, miközben a szurkolók éltették, a sportlaptól meg kapta a heteseket – állította róla egykori főnöke. – Nem tudtam kirúgni, mert kellett a pénz, amit érte kaphattunk, azért árultuk, mint az őrült, hogy végre elmenjen.”

Ez a kapus képes volt akkor is szándékosan hibázni, amikor tudta, hogy a lelátón ott ül egy külföldi játékosmegfigyelő. Főnöke azt állította, látta, ahogy a felé érkező labda elé reflexből felkapja a kezét, majd el is húzza. Gól lett, a klubvezetők azonnal kiszúrták a gyanús mozdulatot, de a kapusnak szerencséje volt, mert a megfigyelő más szögből nézte a meccset, nem láthatta, mi történt.

szervusz, laci!


egyúttal a kurva anyátokat.

13:14 - guLi

komment

2009. 12. 08.

def.: a metálarc nem metálarc, amíg nincs legalább egy slayer-pólója.

(természetesen minden metálos szereti a slayert. aki nem szereti, az nem metálos. pont.)

dzsájent sas.

egyenesen pennsylvaniából jött, alig több mint három ruppóért. ebay rokkol.

15:41 - guLi

komment

2009. 12. 07.

ja, igen. és ezennel bemutatnám egyik instant kedvencemmé váló tumblrblogot:

fuckyeahgyakorikerdesek.


rss olvasóba benyomod, és a napi fuldoklásos röhögés garantált.

21:37 - guLi

komment

2009. 12. 07.

csak röviden, tömören, mert épp egy olyan tárgyból készülök megúszni egy hatezer forintos vizsgázást, amit első félévben kellett volna teljesíteni. most meg már a he sokadik félévem ez. úgyhogy.

először is annyit, hogy elkészült az ominózus film. a többségetek bizonyára leszarja, de azért én nagyon büszke vagyok a végeredményre. és hát mit mondjak... néha törölgetni kellett a szememet, ami azt illeti.

másrészt tegnap, életemben először, lemagyaroztak.

igen, le. borival jöttünk hazafelé a villamoson, ültünk egy kettesülésen, mert volt hely. felszállt a centrumnál egy pereputty, voltak vagy heten, köztük egy négyévesforma gyerek az anyjával. volt helyük vagy hármójuknak, így az anya a gyerekkel leült elénk. pár megálló múlva - akkor már jókora tömegben - felszállt egy anyuka a szintén négy év körüli kislányával. mivel még kapaszkodni se nagyon volt helyük, felálltunk, átadtuk. erre:

- ne, bezzeg annak átadja a helyét, de nekünk meg nem, mi?! ee, peersze, a büdös magyarok...

de a szemembe egyik se nézett utána. különös.


amúgy ilyenkor mi a teendő? forduljak az ombudsmanhoz?

18:41 - guLi

komment

süti beállítások módosítása