HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 03. 02.

a lófaszjus.

a kollektív bűnösség elvét alkalmazó, egyúttal getva módon nyerészkedő, tetves, ingyenélő, tolvaj, szarházi artisjus ismét jogot alkot. meg formál.

a legújabb kunsztjával nem kevesebbet állít, minthogy aki ma pendrájvot használ, az csakis jogvédett tartalmat másol rá, de mivel önmagában még ez sem bűn, ezért még azt is, hogy üzletszerűen kereskedik vele jól. eme jogcímen be is hajtja az újabb sarcot, ezúttal is a már jól bevált - és megdizájnolt - matrica formájában.

hölgyek, urak: önök tolvajok. mindenki. maga is, őzgida úr. ezt jelképezi az a gyönyörű hologramos levonó. mintha holnaptól a közértben minden árun lenne egy vinyetta a következő felirattal:

"termékjus. többletköltség a termékek ellopódása miatt."

de hogy ne csak ilyen elvont, billegő példával éljek, a fenti sarcolás vezérelvétől hajtva ajánlom ragasztgatásra a hangfalakat (azokon hallgatom az illegális tartalmakat), a vincsesztereket (azokon tárolom), a monitorokat (azon nézem, hogy mit hallgatok), az elektromos áramot (az hajtja az előzőeket), illetve a füleket (az emberi illegális tartalom-feldolgozás első szerve).

ez utóbbinál a cimpát javaslom, esztétikailag is elsőrangú.


through the eyes of the dead.

13:47 - guLi

komment

süti beállítások módosítása