HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2010. 03. 08.

a visszajelzésekből úgy ítélem meg, hogy jóval kevesebb embernek esett le az előző három poszt, mint amire én számítottam. ebből kifolyólag nyitva hagyom a dolgot, izzadjon rajta, aki akar.


most az a szitu egyébként, hogy fletkepet keresek. ez meglehetősen nehéz egy olyan országban, ahol még rendszeresített kifejezés sincs az adott ruhadarabra, így esetenként három-négy félmondattal kell körülírni, ha körül kell.

a tűvé tevés esete forog fenn tehát, így nagy öröm volt találni az egyik helyi kísértetplázában

a kísértetpláza az a hely, ami még a modern plázák megjelenése előtti vonalvezetés szerint épült, tehát szűk folyosók, kis belterület, fészer méretű boltok, és fontos tulajdonságuk még, hogy frekventált elhelyezkedésük ellenére a kutya sem jár beléjük

(amit nem átallottak a készítői BATÓHÁZnak elnevezni) egy kalapboltot, ami bár szombati ottjártunkkor épp zárva volt, kirakatában azonban biztató kinézetű fejfedők kandikáltak kifelé.

a tábla szerint tízkor nyit, így oda is mentünk ma 1002-re. borinak 45-kor indult a busza egerbe, reméltük naivan, hogy egy félóra alatt bőven kiderül, hogy van-e megfelelő. 1005 - sehol senki. 1010 - senki. 1015 - senki. 1020-kor elindultunk kifelé, de brahiból megszólítottam az egyik - nyilván üresen tátongó - boltja előtt ácsingózó eladót, hogy akkor most ez a kalapos létezik, avagy eltette láb alól a borsalino-maffia? a válasz annyira bűbájos volt, hogy egy az egyben ide:

" - ó, persze, szokott lenni kati... hát igen, elvileg tíztől van, de át szokott menni ide a kajzerszba vásárolni, néha késik kicsit... sétáljatok addig egyet!"


na, erre szokták mondani bölcsen: anyádat!

12:10 - guLi

komment

süti beállítások módosítása