HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2010. 03. 20.

ma zsinórban negyedszerre kaptunk ki tavasszal, érik a másodosztály, de nem baj, legalább lesznek rangadók a bőccsel, a kövesddel, a békéscsabával vagy a barcikával (ha ők is ki nem esnek a harmadba).

ami pedig a mai magyar sportújságírói állapotokat tükrözi, az egyrészt az, hogy a mai paks - fradi bajnokira (a négyezer férőhelyes paksi stadionra) hatezer nézőt hazudott a népsport, míg a mi meccsünkre kifáradó uszkve négyezer emberre csont nélkül bevágta az ezerötszázat. az nb1.hu nevű bulvárszar az ezret. általában az mtk meccseire is ennyit szoktak.

nyolcvan nézőre.

20:41 - guLi

komment

2010. 03. 17.

na, izé, akkor most mégse vagyok rásszistá? vagy akkor most mi?

csak kapkodom itt a fejem...

10:37 - guLi

komment

2010. 03. 16.

ja, és ha már zene. az már tavaly ősszel látszott, hogy muzikálisan bivalyerős lesz az idei év, az eddigi tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy tényleg. csak márciusig kijött annyi remek dolog, amennyi máskor egy egész évben, azt' hol van még a vége!?

például ez három hét múlva jön ki.

ők sem szarral gurigáznak.

16:58 - guLi

komment

2010. 03. 16.

úgy döntöttem, lesz új blog. párhuzamosan ezzel, és zenékről fog szólni. csak. olyanokról, amiket kevesen hallgatnak, pedig többet érdemelnének.

hetente-kéthetente lesznek majd a bejegyzések, és jó gusztustalanul ki is fogom pakolni a lemezek linkjeit, amikhez természetesen fogalmam sincs, honnan jutok hozzá.
majd megsúgja a déli szél.

szerintem a hétvégén össze is dobom hozzá a blogsablont, aztán a jövő héttől indulhat a móka.

te pedig kíváncsi leszel rá.

de igen.

15:52 - guLi

komment

2010. 03. 15.

19:51 - guLi

komment

2010. 03. 15.

egy nyíregyházi pedofil kalapos kioktatott, hogy egyrészt ne kavarjam már bele az íreket, semmi közük hozzá, másrészt az SMICISAPKA, és ne vitatkozzak, mert ő úgyis jobban tudja.

adódik a kérdés, hogy minden kalapárus ilyen tőrőlmetszett tirpák-e, mint ez, hogy a kajzerszesről már ne is beszéljünk, mert akkor a harmadik ilyen jellegű találkozásomat eleve egy pörgőrúgással fogom nyitni, just in case.

tegnap amúgy felfedeztem városom talán legautentikusabb gettóját: a búza tér és a régi rudolf laktanya közti rész. miskolciként amúgy is szokásom, de most sűrűbben nézegettem a hátam mögé, amíg végigmentem a szendreyn.

és most ennek szellemében szóljon a zene, fagy kölyök és az "a rassz" című szám.


11:14 - guLi

komment

süti beállítások módosítása