HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2010. 04. 24.

olyan csirkés, juhtúrós, brokkolis, tejfölszószos pizzát faltam tegnap, hogy még. ráadásul a helynek a törzshelykocsmámmal közös a kerthelyisége. minden klappol.

e hétfőtől elvállaltam egy - vinszent szavaival élve - öcsimelót, a vasas művelődési központ szocreál jellegű számítógéptermeiben, sokadmagammal, öt-hatórás műszakokban, tévéfelvételeken pozícionálok be kosárlabdajátékosokat. képkockánként.

nem mondom, hogy a világ legváltozatosabb diákmunkája, de most mindenünnen kell a korpa, főleg, hogy most már mesügéék is jönnek tokajba lemmyék mellé, plusz ezen a bulin is szívem szerint lerabolnám a komplett mörcspultot... mindennek a buksza szab határt.

és hogy ne szabjon, a jövő héten két éjjeli műszakot is vállaltam. nyolctól kettőig. konteszt, baszkikám.

mellesleg ezen a nyáron már be kéne fejezni ezt az egyetem nevű dolgot is, nyolc tárgy, a leggecibbeket hagytam a végére, nyilván. és itt most nincs kiskapu, semmi sumákság, kein witz, ha valamelyik nincs meg, szopom tovább a bsc nevű kékerest, amivel úszik még egy félév a tizenkettes állami keretből, meg úszik a pöpec gyakorlati hely.

ami az egyetemi melletti uszodában, a diósgyőri kézicsapat vezetőedzőjének keze alatt, sportmenedzseri feladatokra beírva. marci hevesen.

de hogy valami okosság is legyen itt, elmondom, hogy egyrészt az új szulfli igen bivaly lett, másrészt ezeknek a fiataloknak a kórházi beutaló mellé egy lemezszerződést is intézzenek már az illetékesek, köszönöm.

22:42 - guLi

komment

süti beállítások módosítása