HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2010. 04. 30.

nyolctól-hajnalkettes munka után hazazuhanás, ímélnézés, munkáltató ímélben közlés: ha nincs iskolalátogatási hétfő estig = nem fizetés, ettől először meglepődés, majd idegesnek levés, a papír beszerzését hétfő délelőttre hagyás, elfáradás, ágybazuhanás.

félegykor felébredés, ímélnézés, tanulmányi osztály ímélben közlés: hétfőn, kedden ügyintézés nem levés. ímélnél péntek negyedtízes keltezés.

 

és akkor most legyenszíves, és bassza telibe az egészet ménkű, úgy vélem.

16:33 - guLi

komment

2010. 04. 29.

végül nyolckor feküdtem le, ez 35 óra volt ébren, 14 óra alvás lett belőle. igen, tudom, az én anyámat, azt.

mielőtt benyelt volna az álom, bekapcsoltam a kossuthot, hátha megy benne valami. ment, mégpedig az esti mese. pont a végére kapcsoltam oda, így hallhattam azt a cimbalomdalt, amit valamikor a leggyermekebb gyermekkoromban hallottam utoljára, most pedig a rajtaütésszerű egymásratalálásban ismét.

azt, hogy mennyire szép, nem ragoznám. az viszont nem hagyott nyugodni, hogy mi ez, honnan, kitől, mikor stb.. gúgl nem volt a barátom, egyedül abban tudott segíteni, kit keressek. a kossuth egyik szerkesztőjét dobta ki, ímél, majd a gyors válasz után kiderül, hogy a "csillagok, csillagok, szépen ragyogjatok..." kezdetű nóta bartók-átirata ez, és már igen régóta az esti mese szignálja. innentől már gúgl is szeretett, és elmesélte, hogy ezt a nótát az ötvenes évek elején játszotta fel anya (tarjáni tóth ida) és fia (petrovits tamás). ez utóbbi a felvételkor hat éves.

a kossuthos szerkesztő azt írta, utánanéz, megvan-e önálló felvételen. örülnék neki.

a második lemezem végére raknám. majd.


(nagy a pofám, az első sincs kész.)

01:12 - guLi

komment

2010. 04. 27.

kezdek aggódni. 34 órája vagyok ébren, és épphogy csak egy kis fáradtságot érzek.

fura ez azért, no. el is húzok aludni inkább, biztos ami biztos.

18:44 - guLi

komment

2010. 04. 27.

megérte fennmaradni, megint az utolsó tíz másodpercben happolták el előlem. szopóág.

07:13 - guLi

komment

2010. 04. 27.

tessék. hajnal öt, és a hell még mindig tart. tiszta hülye voltam eddig a hatliter kávéimmal; mostantól csak beverek egy ilyen kétdecis löttyöt, és röhögve húzok ki minden, hajnalig tartó vizsgaparát.

és ha már hell, elmondom, hogy van nekünk itt, miskolcon egy pelyhedzőbajszú legényünk, bizonyos kiss pál tamás, mutatom.

ifjú jani.

no, amikor ez a siheder épp nem az érettségijét csinálja egy szutyokvárosi gimnáziumban, akkor a brit formula renault bajnokságot vezeti. az ilyen autóversenyes dolog, igen.

és hogy huszárt vágjak, bori érdeklődött pár napja az egyik álma után, hogy ugyan mit jelent, ha valakinek csecsemős sztorit szül az agya. gúgl, majd az eredmény után továbbolvasva visongásroham. magyarázat kettőspont.

...

ne álmodjatok csehszlovákiával, ha kedves a háztartási gépetek!

05:15 - guLi

komment

2010. 04. 27.

megvolt az első éjszakai műszak. ezúton szeretném baráti üdvözletemet küldeni a miskolci illetőségű hell energiaital gyártójának és minden kedves dolgozójának.

valamint most épp nem tudom, mi a faszt csináljak, ui. egy eredeti quicksand-póló jár le hajnali fél hatkor. enyém az első bid tíz zöldhasúval, de ha most lefekszem, nem kelek föl időre, az ziher. hmöh.

de hogy mulassatok tik is, beposztolom az utóbbi idők legmókásabb faßbuch-státuszát, íme:

 

03:01 - guLi

komment

süti beállítások módosítása