HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2010. 07. 22.

sony helyett maradtam a pioneernál, hazaérve ház oldala le, írót becsúsztat...

... majd rájön, hogy nincs üres sata-kábel.

bé-na, bé-la.

00:08 - guLi

komment

2010. 07. 21.

még az elhúzásom előtt elmentem végre allergiadokihoz, akinél kiderült, hogy füvek, főként parlag. meg egy kicsit rozs. felírt egyhavi tablettát, plusz egy orrspréjt, amik aztán annyira rendberaktak, hogy az elmúlt két hétben egyszer tüsszentettem, azt is azért, mert a napba néztem.

azt is mondta a nő, hogy a betegek átlag 10%-a ki is gyógyulhat az allergiából. végleg.

erre gyúrok.

13:49 - guLi

komment

2010. 07. 21.

jaigen, természetesen akkor kezdi el a pioneer íróm kidobálni magából az írási hibás lemezeket, amikor kb. 100-150 dévédát kell az elkövetkezendő két hétben megírnom.

nem szarakodhatok sokat, délután már megyek az újért. sony optiarc (ex-nec), remélem, kiszolgál majd annyit, mint a mostani.

11:01 - guLi

komment

2010. 07. 21.

na, sommázat következik.

az elmúlt időkben nem nagyon voltam itthon, ha itthon voltam, nem volt kedvem ide írni, ellenben space age popot hallgatok már hetek óta. ha lusta vagy utánanézni, de játszottál már a sims első részével, akkor ilyen zenék mennek a vásárláskor. meg ilyenek mentek az ötvenes években is az amerikás bevásárlómallokban, hogy jobban tudjanak az emberek bevásárolni. mindegy, addiktív.

vinsznek hála, rákaptam a flac zenehallgatásra. a flac egy olyan formátum, ami két-háromszor jobb hangminőséget hoz, mint egy legjobbra gyúrt (320 kbps) mp3, következésképpen két-háromszor többet is foglal.

a fenti space age pop-függőségemet az ultra-lounge nevű, 31 (!) lemezes válogatás flacban (!!) történő leszedésével enyhítettem, minekokán most mint a hülye, úgy írom ki a kiírható dolgokat dvd-kre. fogy a hely.

hegyalján is voltam, de arról majd külön.

legyen elég az hozzá, hogy eddig a legergyább volt.

00:52 - guLi

komment

süti beállítások módosítása