HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2010. 08. 05.

legkedvencebb egyetemem múlt hétfőn küldött egy tértivevényes levelet, melyben negédesen közölték, hogy mivel az elmúlt két szemeszterben nem teljesítettem az előírt kreditek 50%-át, ezért átal sorolnak költségtérítésesbe. indokolják ezt azzal, hogy a vonatkozó törvény az egyetemi oktatásba 2007. szeptember 1. után kerülőkre vonatkozik, és én is közéjük tartozom. szerintük. szerintem meg nem.

2006 óta vagyok az egyetem hallgatója, amit ezek az adminisztrátori bánatpinák is megnézhettek volna egy adatbázis, egy "ctrl", valamint egy "f" billentyű EGYIDEJÜ jelenlétével.

minthogy ezt nem tették, nekem kellett órákig hívogatni az irodán kívül kávézó adminpicsákat, később kanosszát járni hozzájuk a semmiért ("én nem vagyok kompetens, de biztos nem néztük el, majd a kolléganőm a jövőhéten", illetve "a kolléganőm tudna segíteni, de ő a múlt héten volt bent, most szabin van"), aztán fellebbezést írni, bevinni a felújítás miatt szarrávert (= gyalogos közlekedésre alkalmatlan) egyetemre, végül ott leadni egy szintén nem kompetens picsának.


államvizsga után befektetek pár panzerfaustra.

17:34 - guLi

komment

süti beállítások módosítása