HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2010. 09. 19.

retrográd következik.

a 80/25 ereje:

zsebtigris 2.0


igen, a digi urakoldik.

16:33 - guLi

komment

2010. 09. 17.

áthatolhatatlan aranyszínű energiagömb, meg a kurva anyád, az.


nem. nem értem. fel nem foghatom.

00:53 - guLi

komment

2010. 09. 16.

a flac zenehallgatás interaktív folyamat: nem csak a már készen kapott matériák letöltéséből, és örömittas fogyasztásukból áll, hanem a saját, esetenként ritkaságszámba menő cd-k ún. "berippeléséből" is. ez amúgy egy elég bonyolult móka, elég az hozzá, hogy precíz, veszteségmentes flac lemezeket csak egy bizonyos programmal lehet készíteni, és a beállításához is négyoldalas tutoriál van. mindegy.

szóval most bőszen vásárolgatom a ritka cd-ket, persze ésszel, mert még most, a pangás időszakában is ezer-ezerötszáz egy-egy lemez. eleddig szert tettem a másfél villamosára, amit egy szolnoki könyv- és lemezkiadó netes raktárában találtam, aztán a 12 törzs újjászülető tragédiájára, amit a messzi írországból íbéjeltem, valamint kecskebakék első kiadványára, amit viszont angliából hozott a pósta.

ez utóbbi kettőnél jegyezném meg, hogy bár a hétvégén rendeltem őket, ma már itt pörögtek a lejátszómban, az angol muki pedig nem elég, hogy kézzel, ékezethelyesen írta a nevemet a borítékra, hanem még nem átallott egy ajándék zsákbamacska-lemezt is hozzácsapni a pakkhoz.

= nyugat.

03:28 - guLi

komment

süti beállítások módosítása