HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2010. 10. 22.

sepultura. roots. bakelit-rip, 96 khz, 24 bit.

másfél gigát foglal, de kifolyik az agyad a füleden.

23:05 - guLi

komment

2010. 10. 21.

ma fizikailag voltam képtelen felkelni egy zéhához (jelezném, az egyetlen zéhához a félévben), ezzel kb. el is mondtam mindent.

még vasárnap volt egy leltárazós meló az obiban, délután négytől hajnal háromig, de ennek ellenére teljesen kibírható volt: adtak vacsorát nyolckor (sülthúst krumplival, káposztasalival), volt folyamatos kóla/kávé/csokiellátmány, plusz az ott dolgozók is segítőkészek voltak, nem bunkóztak (egy kivételével, de annak meg a kurva anyját).

fejlemény még, hogy a múltkori sztk-s látogatásomkor kiderült: valaki megbabrált valamit az oep adatbázisában, mert a drága jó safadi habib doktor már a behívásomkor jelezte, hogy nincs finanszírozva a tb-m. ami érdekes, hiszen államis egyetemista vagyok még mindig.

szóval, ahogy a nyáron az egyetemi adminribancok hülyeségét, úgy most az oep balfaszkodását kell nekem kijavítani. anyjuk picsáját, azt.

végezetül pedig egy friss alkotás kezeim közül (visszacsatolás ide):

12:40 - guLi

komment

2010. 10. 19.

"Anyai ágról a nagybátyámnak a gyerekei, akiket ismertem - bár nem sokat ismertem közülük -, Magyarország legnagyobb tolvajai közé tartoztak. (...) Az unokabátyám például, anyám nővérének a fia Magyarország legnagyobb lótolvaja volt. (...) Jó pár rokonom kötélen végezte. (...) Az unokabátyámnak Ukrajnától Szerbiáig mindenhol volt felesége, a legnagyobb hős volt. Ahányszor átjött hozzánk Bedőbe, mindig új, csinos, jól öltözött felesége volt. Ő tudott a legjobban énekelni és táncolni. Ki lehet egy cigány gyerek számára példakép? Nekem ő az volt. Kegyetlenül jól tudott cigányul táncolni, kegyetlenül jól tudott ugratni, mindig volt pénze, mindig jól öltözött volt és mindig csinos felesége volt. Hát képzelj el egy cigánygyereket, ki a példaképe? Mint ahogy nektek II. Rákóczi Ferenc, az aradi vértanúk... Ő úgy élt, amit mindannyian csodáltunk, mindannyian olyanok akartunk lenni, mint ő. Példakép. Példaképeket kell állítani a cigánygyerekek elé."

01:03 - guLi

komment

süti beállítások módosítása