HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2010. 03. 05.

DII


és nem kell a pullduma, te is elhitted. de igen.

23:49 - guLi

komment

2010. 03. 04.

DI

01:27 - guLi

komment

2010. 03. 02.

D

14:52 - guLi

komment

2010. 03. 02.

boon, bazmeg, hozod a szintet.

gondolod?

01:26 - guLi

komment

2010. 03. 01.

és az előzőhöz kapcsolódva még annyit, hogy kérnék mondani magyarországon még egy futballcsapatot, akit kiesőhelyen állva ezren kísérnek a biztos esélyes bajnok otthonába, majd az 1:3-ra elvesztett meccs után ilyen jelenetben részesítik:

na?

22:00 - guLi

komment

2010. 03. 01.

akartam írni egy hosszabbat a pénteki debreceni túráról, meg úgy általában a tavaszi szezonkezdetről, de JLI remekül fogalmazta meg a gondolataimat helyettem.

Érzed a különbséget?

Kezdődött – folytatódott, folytatódik évtizedek óta – azzal a tavaszi szezonunk, hogy nem adtak elegendő jegyet a Diósgyőr-szurkolóknak a debreceni vendégszektorba. Szó esett befogadóképességről, meg arról is, hogy telt ház lesz.

Mit ad Isten? Hát baromira nem volt telt ház. Öröm volt viszont látni a csurig telt vendégszektort, ugyanakkor már-már szánalmas volt, hogy mennyire üresek a diósgyőriekhez közeli szektorok. Igaz, a Loki nem a Diósgyőrhöz van szokva, hanem a Liverpoolhoz, meg a Fiorentinához... No, meg ők a bajnoki címért, mi meg a kiesés ellen harcolunk. Érzed a különbséget? Na?

Most itt van az újabb műsor. A Videoton halasztani akar, mert néhány játékosa utánpótlás válogatottként csütörtökön érkezik haza. És? Barna hadvezér péntek estéhez igazította a csapatmozgásokat. A szurkolók egy része hetek óta péntek este 7-re készül; sokan szabit vettek ki, lemondtak mindenről, hogy ott legyenek az első tavaszin. Sőt! Vannak olyanok, akik külföldről jönnek haza, nem kis szervezések által. Egyébként meg, amikor Balajti, meg Takács hasonló ügyben volt távol, pontosan senkit sem érdekelt a mi kérésünk! Ja? Hogy jön a nagy Vidi, oszt' álljunk haptákba? Nem. Nem és nem! Ezzel csak azt érik el, hogy egy szimpatikus klub, akikkel az 1985-ös menetelésük óta szimpatizálok, most több ezer miskolci haragost szerez.

Ja? Hogy ők az elsők, mi meg – most még – az utolsók? Érzed a különbséget?

Az igazi különbséget?


- Juhász-Léhi István -

20:04 - guLi

komment

süti beállítások módosítása