HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2011. 02. 19.

ja, hogy blog. akkor összefoglalok.

• a végeredmény 4/6 lett, újabb félév, pályázom az örökös tagságra. mint utóbb kiderült, az államilag támogatott 12 félév nem használható fel szabadon, egy alapképzésre csak +2 félévet lehet ráhúzni. következésképp a mostanit (valamint a kötelező szakmai gyak miatt az őszit is) költségtérítésesen tolom majd. for fun.

• míg pl. a gépészeket erre a stájszra hivatalos postai szerződésküldéssel, neptunüzenetekkel figyelmeztették már hetekkel ezelőtt, addig nekem a kisdékáni egyetemszerte gyűlölt adminpicsája tegnap írt ki egy befizetendő tételt a neptunomra 115 ezer forintról. minden előzetes brekegés nélkül.

• a befizetési határidő most éjfélkor járt le. ha emiatt fognak átrakni passzív félévre, nem csak a fellebbezést viszem be hétfőn a nagydékániba, hanem még ezt a büdös kurvát is bepanaszolom a vérbe. nevetséges egyébként, hogy még az ilyen szánalmasan kis hatalommal rendelkező emberek is élvezetet találnak az alattuk lévők szivatásában. mágyáross.

• elég sok idő szakadt most rám, így elkezdtem utolérni magamat. tavasszal megcsinálom a felsőfokú angolt, a szakdogámat meg még egy dolgot, ami a diplomához kell, de azt nem mondhatom meg neked, mert akkor lebuknék vele. affasz tudja, kik olvassák titkon ezt a szart, érted.


és akkor most tufametál a kalevala-testvérek előadásában.

01:39 - guLi

komment

süti beállítások módosítása