HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2006. 08. 05.

örvendetes hír, miszerint egynapos távollétem alatt városomban megjelent a patkányhúst fogyasztó társadalmi közeg.

megyek, eszem is egy keveset, úgyis be kell osztani a segélyt... 

00:35 - guLi

komment

2006. 08. 04.

mitagadás, érdekes hely ez a barcika.

az első döbbenet, ami az arcunkra íródott a fesztiválterületre lépve, leírhatatlan. a balunkon egy komplett vurstli, amolyan falusi búcsú-styleban, a szemünk előtt pedig a cyborn nyomta a rákenrólt egy sportpálya szélére hányt betontákolmányon cirka húsz embernek.

(az inkriminált ojjektumnak még az a különlegessége is megvolt - amint azt persotól megtudtuk -, hogy a csütörtöki nap előtt azokon a deszkákon utoljára berkesék zúztak az első emelettel ezerkilencszáznyolcvanakárhányban. \m/ )

a melankólia tonnás seggét végül alkohollal páholtuk el orcánkról, sikeresen. a folyamatosan szállingózó népek azért meghozták a kedvünket, pölö a mangodon már legalább negyven főnyi hallgatóság jelent meg, hozva ezzel valami fesztiválszerű érzést az egészbe.

a nap fémpontya számomra mindless creationék szímpadra lépésével úszott be. lespanolván zenészúrékkal, lemondóan konstatáltuk, hogy ezen a koncerten ötnél többen nem lesznek. ez betudható volt többek között a laofasz depresszió zenekar rendszersokkolásának, a szakadó esőnek, valamint a fantasztikus szervezőbrigádnak, akik előrelátóan kihagyták srégéket a programból.

aztán a zseniális pornstorestiffivel nyíló zajongás formát öltött, a végére legalább negyven-ötven ember tette tiszteletét a salakon/gyepen, ami végülis remek alaphangot adott az esti megcsúszáshoz zenészúrékkal.

persze a boldog véget sikerült egy ordas jószándékkal sutba vágni: a depresszió tánczenekar mikrobuszát hajnali fél ötkor kikotorni a sárból (hogy tökig olyanok legyünk, igen) még a vállalható karitatív cselekedetekhez sorolható, ha viszont egy koncként odalökött "köszi" se jár érte, az kicsit vérforraló. hogy is mondta az öreg?! "sailing on their ego-trips"...

a végső konklúziót pedig gábor úrtól tudtam meg, miszerint sok sörre sportszelet jégkrémet enni nem tartozik az épületes megoldások közé.

17:05 - guLi

komment

2006. 08. 03.

egyébként sokáig tartottam magam ahhoz a vezérelvhez, miszerint blogot csak az írjon, aki tud, vagy van érzéke hozzá. ennélfogva minden blogírásra irányuló cselekedetemet elhajtottam az anyjába, hiszen minek akarom én is megajándékozni a világot még egy szarbloggal?!
hogy a pálfordulás minek tudható be, igazán nemtudom. talán annak a ténynek, hogy ezt a izét a kutya se fogja nézegetni, így minden felelősség nélkül írogathatom a hülyeségeimet tonnaszám.

van erre egy remek kifejezés, csak elfelejtettem.

13:04 - guLi

komment

2006. 08. 01.

Tragikus hír: leégett Urbán Flórián könyvtára, amely két könyvet tartalmazott.
A REAC edzője vígasztalhatatlan: - A másodikat még nem is színeztem ki teljesen!

csak ennyit akartam. sziasztok.

19:47 - guLi

komment

2006. 08. 01.

szia pupák. van ilyenem, örülsz?
én is nagyon.

10:59 - guLi

komment

süti beállítások módosítása