HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2006. 09. 27.

régi, de tanulságos:

az igen.

bocsánat.

15:14 - guLi

komment

2006. 09. 26.

egyébként kevés gusztustalanabb dolog van annál, amit már egy ideje tapasztalok. az, hogy egy csapat kikap öt meccsén zsinórban - elég ritkán ugyan, de - megesik. viszont az kegyetlen alja dolog, hogy amíg egy szerencsétlen botlábú gyökérnek el kell menni heti öt edzésre, meg egy mérkőzésre, és emellé kapja a kocsit lízingre, a csillagászati fizut, ilyenolyan beutalót, apámfaszát, addig nem képes lélekkel játszani a pályán (mondhatnám, hogy meghalni a pályán, de az sablonos, és ezeknek a semmirekellőknek az ügyében eléggé megmosolyogtató).

a hab a tortán, hogy ezek közül egyeseknek van pofájuk másnaposan rangadóra kifutni kezdőként déltájban, vagy az ötödik zsinórban bukott meccs után részegen fetrengeni az akroban/millerben/rockyban/sinusban (a nem kívánt törlendő/a megfelelő aláhúzandó).

csak azt az egy dolgot felejtik el, hogy ez az egész szar értünk van. olyanokért, akik megveszik egy ezresért a jegyet szombatonként (pedig tudja, hogy a hó végén húzni fogja a száját, de csakazértis). mert nincs más öröme ebben a szájonbaszott életben, csak ez a csapat. aminek a meccseire kijár már negyvenhárom éve. és a csapatért jár ki. nem sokakat érdekel ez a szenny foci ugyanis manapság...

mostmár csapat sincs. olyan, amelyik kikap a meccseken, de szerethető, mert akar.

 

így meg ez, baszki. így.

22:53 - guLi

komment

2006. 09. 26.

nem történik velem semmi. vagyis semmi, ami téged mondjuk izgatna. meg amúgy is, mit érdekel az téged, hogy pölö ma söröztem egy jót nagyrabecsült ex-bláthysokkal, meg márkrizzót füleltem vízesésnézés közben. ez utóbbi amúgy nagy fless, próbáld egyszer ki, e.

szóval kitöltendő az űrt, álljon itt egy újabb fejezet a faszláma-sagaból:

 

;/

21:44 - guLi

komment

süti beállítások módosítása