HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 04. 29.

csúnyán széjjel vagyok csúszva énmost.

jónapot. 

00:30 - guLi

komment

2007. 04. 27.

"miért jársz ki meccsekre, amikor ilyen szar foci a világon nincs sehol?".

vagy: "Nem érdekel a foci, a lehető legkevésbé érdekel, totális közönnyel kapcsolok tovább, ha labdát kergető embereket látok a képernyőn. Idegesít, ha ez a téma. Szarok rá."

meg társaságban, ha előjön személyiségem ezen része, érzem magamon a megvető szempárokat. "na, ez vagy a balhé miatt jár ki, vagy egy komplett idióta".

meg sem próbálom elmagyarázni nekik, hogy mit jelent diósgyőrinek lenni. inkább idézek. megint, jah.


"Kiesett a DVTK, és mivel a jelenlegi legerősebb magyar csapat volt az ellenfele, szégyenkezésre nincs is oka. Olyannyira nem, hogy a két elődöntő alapján elmondható, nem sok hiányzott ahhoz, hogy Csank János csapata legyen a finalista. Ami miatt viszont érdemes egy gondolat erejéig a DVTK kupaszereplésével foglalkozni, az egyfelől az lehet, hogy Simon Attila nyolc góljával továbbra is a sorozat legeredményesebb támadója, másrészt az, hogy a diósgyőri szurkolók szerda este is megmutatták, hogyan kell szívből rajongani egy futballcsapatért. A miskolciak megtöltötték a vendégszektort, kétgólos hátrányban is teli torokból biztatták kedvenceiket, csakúgy, mint néhány nappal korábban, amikor a DVTK hazai pályán bajnoki meccsen kapott ki 5–1re: de mert a futballisták mindent megtettek a sikerért, a szurkolók az akaratot vastapssal jutalmazták a súlyos vereség ellenére is.

Ilyen is létezik?

Csank János, a DVTK vezetőedzője a mérkőzés után megjegyezte, ő ugyan ritkán foglalkozik a szurkolókkal, de egészen megható, ahogy a diósgyőriek buzdítják sajátjaikat. Jellemző példa erre, hogy a kupavisszavágó lefújása után a debreceniek, miután saját szurkolóikkal megünnepelték a döntőbe jutást, már percek óta az öltözőben pihentek, amikor a diósgyőri csapatot még mindig nem engedte le a pályáról saját szurkolótábora: ünnepeltek, éljeneztek, tapsoltak. Pedig kiesett az együttes.

Az idei Magyar Kupa „győztese” a diósgyőri szurkolótábor."

 

aki akarja, az megérti.

20:50 - guLi

komment

2007. 04. 26.

na pupákok, idén sem lesz piros hajam.


'ázistenit.

01:15 - guLi

komment

2007. 04. 24.

napok óta valami irdatlan kappanhangon előadott vinnyogásra ébredek.

petőfit hallgatok. arra van állítva a rádió lassan tíz éve, mert minden nap van 8:45-kor sporthírek. aztán ha szerencsém van, akkor utána még más okosságos műsorok is, mint a délelőtt, amiben a kőszegi gábor olyanokat oszt néha, hogy az ember alig győzi ámulatában a csipáját törölgetni.

a zenei betéteket viszont nem lehet kikerülni.

aztán mivel televíziót nem nagyon nézek, meglepetésként ért, amikor a fenti kappanhang - már arccal együtt - egy reklám védelmezésében bepofátlankodott a lakásba. a birka népnek úgy adják el, képzeld, hogy "az új hang".


szeretném a hangszálainál kiszögezni őt a falra énmost.

12:37 - guLi

komment

2007. 04. 23.

folytatni akartam a bukott ebé elemzését, de inkább átváltok meredeken. többek között azért, mert elég sok helyen leírták már azt, amit én is akartam, másrészt viszont egy sokkal fontosabb problémát vetnék fel, amit valószínűleg csak az ért majd meg, aki egy kicsit is képben van futballügyileg.

ja, ha már itt tartunk. szomorúan tapasztalom, hogy most, a pályázati pofáraeséssel szépen előbújnak a nagy megfejtők, akik szerint az egész magyar focit, mint olyat le kéne fejezni, feldarabolni, a pályákat meg felszántani, beszórni sóval.
az ilyenek tökéletes ellentétei a habzószájjal ebét követelőknek, viszont pontosan ugyanannyira értenek a témához. igen, semennyire.

idéznék tehát az egyik indexes fórumról (a hozzászólás előzménye ez és ez a videó):
 

"Mit érne a foci ezek nélkül az érzelmek nélkül...? A sok buzeráns funkcionárius már vagy másfél évtizede azon dolgozik "megfeszített munkatempóban", hogy ez a fajta lelkesedés és hangulat kivesszen a lelátókról. Sajnos sikeres a munkájuk, csak körbe kell nézni Európában... 

Még tíz év, és a fociból végérvényesen egy steril szar lesz mindenhol, kifejezetten a sok fotelból szurkoló majom, valamint az "előkelő klubok" stadionjaiba újabban előszeretettel kilátogató egyre nagyobb számú elit seggfej szórakoztatására. A sok barom "távkapcsolatos" Real Margit, Mencseszter, Cselszi és még sorolhatnám miféle "szurkoló" csak erősíti ezt a folyamatot. Éljenek soká' a magyar Manchester-szurkolók, a vietnámi Chelsea-rajongók, a német "brazilok" és a japán "angolok"! Állítsák ki az összest játékost, aki fel meri emelni a kezét a gólnál, azokat pedig, akik ki mernek szaladni örömükben a szurkolóik elé, azokat a tetthelyen végezzék ki! Tiltsák be végleg a drapikat, a zászlókat, a pirotechnikát kifejezetten üldözzék, a szabályok ellen vétőket nyilvánosan botozzák meg!
 

Hurrá, előre a globális Földért! Éljen a modern foci!"

17:09 - guLi

komment

2007. 04. 23.

szar szemét szar tv2.

legutóbb ugye a retek alkotott az auschwitzi sorozatnál, most pedig (témánál maradva) a zongorista című - amúgy zseniális - film nézői közül baszott fel legalább egyet a tevekettő.

azt már lassan természetesnek veszi az alkalmi tévéző is, hogy a csatornalogó mellé megkapja a jobb/balalsóba a tizenkettes/hatos/nyolcas karikát, mert a díszbrigád óertétét még mindig nem zavarták el a jóanyjába.

de hogy még a redvás sorozatukat is nonstop hirdetni kell a félóránkénti reklámblokkok mellett, az már... pláne úgy, hogy a hősök fedőnevű széria sajátosságával, egy ormótlan sárga dicsfénnyel övezett karikával agitál, aminél bár átlátszó a glória, mégis olyan, mintha a képernyő sarkába szartak volna egy jó ízeset, majd a matériát egy sablon körül mókusszőr ecsettel kenegették volna szét.

ja, és hogy megkoronázzák, a filmben elhangzó német szöveg alá basztak kirakni a feliratot.

mert amúgy ha valahol megjelenik egy closed tábla, ott a narrátornak feltétlenül közölnie kell, hogy zárva, de most...


cáh.
 

02:06 - guLi

komment

süti beállítások módosítása