HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 09. 09.

no, megjöttem onnét, fentről.

ez a tűzfaszomtate, ez egy rettenetesen igénytelen szar fos szemét hely. mert értem én, hogy a romkocsma a divat, meg a menő, meg a mittudomén, de akkor is. hogy a toálett kimerüljön annyiban, hogy lehugyozhatsz egy falat, meg van egy csap a falban (természetesen mindkettő a szabad ég alatt), a fő koncertterem meg egy szétvert, kontroll-jeleneteket idéző raktárbelső legyen, nos, az kimeríti a szopjonlámátakikitalálta effektust.

viszont az angertea még így is súlyosan gecijó volt, úgyhogy majd nézzed meg te is őket valahol.

meg olvass kunderát.  szia.


lájk áj ker.

21:33 - guLi

komment

2007. 09. 07.

épp az előző poszt videóit linkelgettem serényen, amikor ingerenciám támadt tüsszenteni. pontosan a black dahlia murdernél hagytam abba, aminél a szám címe ugye funeral thirst.

a tüsszentés után egy tenyérnyi (!) vérfolt maradt a zsebkendőn.


egy pillanatra elbizonytalanodtam... 

23:13 - guLi

komment

2007. 09. 07.

ma fel lettem kérve gitárosnak egy helyi zajászati társulatba. kár, hogy egy behangolhatatlan akusztikussal nem lehet túl hatékonyan izommetálkórt játszani, így ugyanis vissza kellett utasítanom az ajánlatot. pedighát pózerkedtem volna nagyokat a tökig eresztett harley bentonommal, toltam volna idegbeteg szólókat a mós-partok után, meg vigyorogva üvöltöttem volna a szingalongokat mind a húsz ember képébe, akik eljöttek volna ránk.

vegyél nekem légyszíves egy villanygitárt. gyakorlóval, meg pedállal együtt. szeretni foglak.

egyébként körülbelül négy zenekarnyi ötlet/koncepció/dalszöveg/riffhalmaz van meg részben/egészben, és bár akiknek eddig mutogattam/mondogattam ezeket, helyeslően bólogattak, hogy igen, ezt egészen döfi lenne így tolni, mégis az az érzésem, hogy ha meglenne a hangzószer, akkor se találnék embereket magam mellé. berci is alig talál hasonló beállítottságú arcokat egy kétmilliós dzsumbujban, akkor itt, cigányfalván ugyan hányan lehetnek?!

no nembaj. vígasztal a tudat, hogy az ősz igen jófélének ígérkezik hangversenyek szempontjából. lesz például chief rebel angel/shapat terror/locust on the saddle a környéken egymás után kétszer is, esélyes tehát egy kétnapos mocsokrokk-terápia. aztán butapestre jönnek olyan világnagyságok, mint az aborted/behemoth/kataklysm hármas, vagy a black dahlia murder/job for a cowboy/the red chord trió.

lesz mire elverni a korpát.


szan dáun/szan rájz.

22:14 - guLi

komment

2007. 09. 05.

[19:33:13] Srég [..]: arra gondoltam, hogyha a stereochrist egyszer eljut izraelbe koncertezni akkor nem lesz igaz a mondás h messze van mint makó jeruzsálemtől


jól megérdemelt rohadás van most kérlek, ugyanis három nap indexvel rohangálás után ma végre az egyik adminpicsa beszedte azt. mákkal egyébként, ugyanis aki fél perccel utánam vitte be, attól már nem vették el, mondván, hogy a másik szobába megjött az ügyeletes adminpicsa, úgyhogy oda szíveskedjenek. az ügyeletes adminpicsa pedig elmondta, hogy a jövőhéten...

aztán az ötlött fel bennem, hogy ha én majd öreg bácsi leszek, mondjuk a negyvenes éveim elején, akkor ilyenformán szeretnék viselkedni.

a végén pedig eképpen.


clone page, not sheep.

23:34 - guLi

komment

süti beállítások módosítása