HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2007. 09. 30.

éppen egy avastetői panel ötödik emeletén vészeltem át egy enyhe másnapot valamikor ma reggel, amikor a televízióban a retekklub csatorna átváltott az addig sugárzott formaegyről valami szerencsétlen rajzfilmre. drámai fordulat volt ez.

mégpedig azért, mert történetesen én beszenderedtem a pozsgay dünnyögős szinkrontolmácsolásán, majd mikor legközelebb kinyitottam a szemem, egy körszakállas beszélő majom tárult elém, ahogy egy tengerparti fövenyen rohangál, majd egy szörfdeszkát szed elő a semmiből, amit a tengerbe dobva motorcsónakot meghazudtoló módon nekiiramodik a víznek a hullámokra merőlegesen. ezután egy emberi figura (akiről később kiderült, hogy maga jackie chan) láthatóan üldözőbe vette egy semmiből előszedett jetskin, majd mikor elég közel ért hozzá, átugrott a még mindig szélsebesen száguldó deszkára a majomhoz, és bár egyikőjük sem változtatott irányt az üldözés közben, hirtelen egy tengerparton kötöttek ki, ahol a homokba fúródtak. itt egy összekötő láncszem kimaradt (valószínűleg nagyádám kollégával próbáltuk feldolgozni a látottakat), a következő kép viszont egy holdbéli tájon ábrázolta az előző szereplőket egy fehér szakállas bácsival, akinek nyilván nagy hatalma volt, hiszen egy zsilip volt a tenyerébe építve. miután a majom (a szakállas) leshakespearezte (!!!) az öreget, annak kinyílt a tenyere, és a majmot hirtelen egy varázslattal pinokkió-szerű babává változtatta. viszont ettől egy távoli építkezésen, egy helyi munkás ölében élő emberré változott egy fabábú.

az ősz öreg biztos jackiékre is mérges volt, mert miután elteleportált onnan, elkezdett mozogni a föld. de szerencsére semmi komoly, hiszen miután beomlott kedvenc karatehírónk és társai alatt a talaj, egy igazi élő elefánt hátán teremtek. igen, ott volt alattuk a földben benne.

viszont eztán kitört a vulkán, amin valójában tartózkodtak, és a magma beborította őket elefántostul, mindenestül. de pár pillanat múlva hirtelen kidugták a fejüket a furcsán piros matériából, bolgodan konstatálva, hogy az csak zselé.


eddig csak sejtettem, hogy mitől olyan debil a mostani kölyökkaszt.

mostmár tudom.


0-0 (where evil dwells)

19:45 - guLi

komment

2007. 09. 26.

ja, meg még annyi, hogy ez:

igen nagy. mondhatni.

letölt, hallgat, örül.

16:23 - guLi

komment

2007. 09. 26.

túl sok csipa nyílik ki mostanában a világpolitikában. valamelyik nap találkozott a németek csanszelorja, az angela merkel azzal a joviális öreg bácsival, akit jobb körökben úgy neveznek, hogy tendzin gjaco, amúgy meg ő a tizennegyedik dalai láma. erre a derék zöldzubbonyos maoisták hadrendbe rendeződtek, hogy nana, hát az nemúgy van, hogy akárki találkozhat ővele, hiszen az a MI BELÜGYÜNK. szerintem viszont a kurva anyátok.

az sajnos igaz, hogy a kínaiaknak gyeplő van a kezében. volt itthon egy öreg komcsi (valami feketének hívták), aki évtizedekre előre megmondta a nagy kínai nép vezetőinek, hogy mit kéne csinálniuk ahhoz, hogy kijöjjenek a posványból, amit a saját rendszerük csinált. nos, kijöttek. olyannyira, hogy most a világ egyik vezető nagyhatalma, és intézhet magának olimpiát madárkalitkával, eltussolhat tömeges kínzásokat/mészárlásokat, tajvant, kiotót (minden héten építenek egy szénerőművet), sőt, még azt is, hogy a bányáiban évente egy kisebb magyar városnyi ember pusztul el.

a többi vezető hatalom meg leszarja azt a párszázezer embert. statisztika. vannak ott elegen.

aztán még akartam erről az ahmadinezsádról is pár sort, de elment tőle a kedvem. annyi talán elég, hogy ha ennek atom kerül a kezébe, abból érdekes dolgok fognak kisülni.


messages inside of me

12:40 - guLi

komment

süti beállítások módosítása