HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2008. 11. 22.

repeta.

már megkaptam, hogy cigányellenes a blog, meg hogy nem derül ki belőle, hogy nem az. világos.

ma erre a cikkre lettem figyelmes. elég tanulságos, ahogy a minták itt is felfedezhetőek: rásszizmus van, rátörnek az életünkre, tiltsák őket be! arra már nem gondol a tisztelt morvaországi roma képviselő, hogy a rasszizmus, az nem egy olyan dolog, ami csak úgy magától létrejön.
historia est magistra vitæ: a szélsőséges nézeteknek táptalaj kell, különben nem tenyésznek el, vagy max pár dilettánsnál, mondjuk egy újlipótvárosi pincében.

ok és okozat, csókolom.

fennhangon rasszistázni, gárdistázni, az már nagyon jól megy. megszüntetni a kiváltó okokat, azaz visszarántani a cigányságot pária-helyzetéből, munkát adni nekik, segélyezési, oktatási politikát változtatni, gettósodást felszámolni, az már büdös. és meddig az?

13:25 - guLi

komment

2008. 11. 21.

csak kibújt.

hofi sütötte el sokszor, amit az egyik idős orvosa mondott neki mindig: "tudod gézám, az a fontos, hogy egészség legyen...meg beteg."

2:02-től. jó szórakozást kívánok.


seed of filth.

14:59 - guLi

komment

2008. 11. 19.

kieg.-p. no.08/2.

magamról meg annyit, hogy amióta két félgigás rammal megtoldottam a gépet, pörgök, mint a motolla; egyszerre legalább nyolc-tíz fül van megnyitva a fájerfokszban, ebből öt-hat mindig valamilyen cikk, glossza, értekezés, dolgozat, tudomisén.

a maradék meg olyan emberek yutub-profiljai, akik szomszédok-részeket tettek fel a hálóra, legyen áldott a niknevük.

az előző mondat két, kötőjellel megvert alárendelő szóösszetételével igencsak megszenvedtem, miután ezt végignyálaztam. és még most sem vagyok benne biztos, hogy jók. édes-ékes apanyelvünk.

és ha már nyelv, tanulj székelyül. piszukå!

valamint hallgass beyond the sixth sealt. vagy ne.

szia.


everything tough.

15:55 - guLi

komment

2008. 11. 19.

aszalt.

"Kihaltnak hitt törpe koboldmakira bukkantak az Indonéziához tartozó Sulawesi szigetének egy ködös hegycsúcsán. Az állat alig öt deka, mégis véresre harapja az embert."
index/mti

"Mint mondja, elfogadhatatlannak tartja, hogy egy kirívóan erőszakos, a köznyugalmat súlyosan megzavaró bűncselekménynél, a rendőrség szinte azonnal kizárta az esetleges rasszista motívumot."
index

hogy van pofája ennek a rohadt mocskos rendőrségnek ahhoz, hogy amikor egy ex-lánykereskedő, mostmár ex-"üzletelő" (akinek állítólagos arab kapcsolatai is voltak) házába bedobnak egy gránátot, egyből kizárja a rásszistá indítékot?! főleg úgy, hogy már korábban is volt dolga a jakaboknak az elporított úrral...felháborítókérem. ebben is megint a gárdisták vannak, án lesz devlá!

ugyanakkor határozottan tiltakozom azok ellen a cikkek ellen, ahol az áldozatok cigány származására utalnak. véleményem szerint felháborító az effajta rasszizmus és kirekesztés, és azonnali elhatárolódást követelek minden szerkesztőségtől.

mind izgalmasabb, ahogy a többségi társadalom egyre jobban kiáll lakatos attila mellett. szintúgy fokozottan érdekes, ahogy a területi cigány képviselők meg nem. nekik ugyanis (visszacsatolás, achtung!) nem érdekük. sokkal-sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy a farkasflóri, meg a kolompárorbán nem tesznek semmit (ami amúgy igaz is), meg hogy minden mögött a gárdisták állnak, semhogy ők is párbeszédet kezdeményezzenek, fórumokra járjanak, vagy akár csak a négyéves cigánysor-látogatási intervallumot négynaposra cseréljék. nem kell.

ha meg egy ilyen buzgómócsing pekaattila előkerül, minél jobban ellehetetleníteni a munkáját, "azé' me' neki va' péze, nekemmeg nincs". nyilvánbazmeg, azért akkora a hasad, hogy rá kell tenned a korlátra interjú közben.

más. említettem korábban, hogy a nőm ezelőtti egyeteméről elhajtottak egy szakmailag is igen elismert tanarat, mert. a tanár legott elment a kodolányira tanítani feheruarura, ahol aztán szintén nem tetszett valakinek, hogy progresszív, élményalapú, intenzív előadásokat tart, magyarán nem ringatja álomba a projektort is, így suttyomban felvették az egyik órán, majd leadták névtelenül a felsővezetésnél. emberünket még aznap ki is rúgták.

ha van tíz perced, érdemes ezt átrágni.

de szar remek itt élni.


nothing to prove.

14:33 - guLi

komment

süti beállítások módosítása