HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 05. 30.

a szarosbödön.

pontokban akkor, mert van most pár.

1. tornóczky anita péhádé, ez a tündéri lélek, akinek az "és ezt így hogy?" kifejezést köszönhetjük, újabb kunsztot talált ki játszópajtásaival. mivel pótpapája már nem menő egy ideje, meg úgy a régi párt sem igazán, ezért az - új trend felé evezve - konzervatív politika-elemzősdit fognak játszani, és ha az elemzések csak feleannyira lesznek jók, mint a frissiben elkészült honlapjuk, már dörzsölhetjük is a tenyerünket.

2. szakest volt tegnap, melyen alapesetben kupát avatott a végzős valétáló évfolyam, a burzsujabbja viszont gyűrűt is, ha akadt éppen szaros ötvenezre rá apucinak a farzsebből.

azt érdemes tudni, hogy a valétabizottság, amely az egész féléves procedúra lefolytatását hivatott végezni, havi 2800 magyar forintot vasalt be a végzős hallgatókon, nyolc hónapon keresztül ez ugye 22400. a szalagavató szakestre, és a tegnapira is külön kellett fizetni, ez egyenként 3-3000 (bár a szalagavatóst csak tippelem, mert már nem rémlik, de akörül volt), ehhez jön még a szalag ára, ami ezernyolc volt. így már valamivel 30 fölött járunk, ehhez képest fogalmam sincs, hogy lehetett kiszúrni a valétáló népség szemét egy olyan korsóval, ami - bár hollóházi porcelán - egy undormányos "veretes" alumíniumlappal lett körbetekerve, ezüstfestékkel lefújva, majd technocollal (!) ráragasztva a porcelánra. a ragasztó természetesen egyből elengedi a fémet, amint valami nagyobb hőhatás éri, így nem is volt meglepő, amikor sorra estek szét a szakesten beletöltött krampampulitól.

arra, hogy az újgazdag csemeték már szarba se nézik azt, aki nem avatott gyűrűt, már nem is fecsérlek szót. gazdászkar, hozzá(d)szoktam.

3. heti borsodonlájnos feladvány, a helyes megfejtők közül bárki vehet nekem egy sört.

szakmaiság roksz!

 

4. erős hét volt ez. a militáns barna párduc, áder koma inglisleszönje, a támop-os kurvák, a felmentésükért fellebbező 'liszkai cigányok, a setétség hercegnőjének újabb támadása, a húszmilliárdot alig meghaladó hídfelújítás, a kétfarkú kutyát beperlő pécs2010 projekt...

még összeszedni is sok volt, nemhogy kommentálni.

mindenesetre készen van ez az ország, mint a házifeladat.

 

ein tanz mit dir.

18:45 - guLi

komment

süti beállítások módosítása