HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 01. 18.

ismeritek azt a dalt, amelyik kifacsarja a szívetek, aztán ráteríti egy szárítókötélre az udvaron, hogy a koranyári szél emelgesse a nap felé? összekacsintanak, aztán egy bárányfelhő bekúszik közéjük, de megy is tovább. sokan vannak, törik, szórják a fényt, szépiát kap a világ.

visszatennéd a helyére, de még nedves. kifacsartatod újra. meg újra. meg újra...


merci, monsieur tiersen.

02:37 - guLi

komment

2009. 01. 17.

a retrográd.

csak a kontraszt kedvéért álljék itt a ma reggeli térkép, melyen a dévényi-kapu nevű országos légfrissítő már kifútta a légtér csúfságait.

ennyire futotta.

sajnos atomerőművet még nem tud építeni.

visszacsatolás #2: hogy futballilag mennyire hihetetlen ez a hely, elregélném pár mondatban, hogy mizu. a szeviép azért jött a klubhoz főszponzornak, hogy megkapjon az önkormányzattól zsíros megrendeléseket. nem kapott, ezért most módszeresen leépíti a csapatot, melynek záróeleme az edző pofátlan megalázása volt, minekokán tegnap fel is mondott.
óriási felháborodás mindenhonnan, aztán este két kisbusszal elindult a csapat (!), a polgármester (!!), valamint az új befektető (!!!) nógrádba, sisa edző lakására, hogy rávegyék a visszajövetelre. ő most gondolkodik.

érik az a regény, baszki, érik.

hír még, hogy ezen kezdeményezés mellé álltam, ami lehet, hogy hiba volt, hiszen nem kizárt a nő pártaktivista/kettősügynök/földönkívüli léte, ellenben ez az ügy képes lehet rávenni az embereket, hogy elkezdjenek civilként gondolkodni. vagy csak gondolkodni, az sem utolsó.

meg felfedeztem magamnak újra a praföszit. de még mindig úgy vélem, hogy azt az utolsó nótát igazán lefelejthette volna a makszimilián.


porrada.

14:22 - guLi

komment

süti beállítások módosítása