HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 06. 13.

definíció:

"Az elsődleges adatok szerint garázdaság előzte meg azt a bűntettet, amelyet szombatra virradóra követtek el a Borsod megyei Kazincbarcikán, ahol megkéseltek egy férfit, aki kórházba szállítása után életét vesztette.

Az MTI a helyszíni információk szerint úgy tudja, hogy a 18 éves férfi ugyan roma származású, a bűncselekmény azonban nem kapcsolható össze a korábban az országban a romák sérelmére elkövetett más bűnesetekkel."
hvg.hu


def.: egy magyarországon történő bűncselekménynél akkor és csak akkor releváns információ az érintettek bőrszíne, ha a sértett bizonyíthatóan valamely kisebbség, az elkövető pedig a többségi társadalom tagja. a rasszista indíték kizárólag ebben az esetben merülhet fel.

minden más esetben mind az elkövető, mind a sértett bőrszíne irreleváns információ, tényezőként való említése pedig kimeríti a rasszizmus fogalmát.


esélyegyenlőség, sieg heil!

18:24 - guLi

komment

2009. 06. 12.

rohad.

újra.

 

megint.

tudniillik a vasgyárban két dolog örök.

az egyik mi vagyunk.

 

a másik a rozsda.

01:42 - guLi

komment

2009. 06. 08.

kieg.-p. no.09/2.

egyszerűen megszakadna a szívem, ha az alábbi két boon-produktumtól megfosztanálak bennetek.

a poligonfejű bölcs.
a mélyenszántó jozef p.


csak így, kommentár nélkül. puszi.

21:04 - guLi

komment

2009. 06. 08.

a politriksz.

Rendőrök fékezték meg a trappistáért őrjöngőket
Tömeghisztéria tört ki vasárnap este egy kaposvári áruházban a leértékelt trappista sajtért. A rendőrök két embert előállítottak.

index.hu

kaming aut lesz most ep-választásilag, apolitikusok, sicc.

szóval az alapállás az érvénytelenre szavazás volt nálam hónapokig: elmenni szépen, személyi, lakcímkártya, aláírás, boríték, szavazólap, szavazófülke, minden körbe egy-egy iksz, a margóra egy "szopjatok szamárfaszt!", lapot borítékba, borítékot urnába.

aztán a nőm kapacitált, hogy nézzek rá az lmp-re. már korábban is szemmel tartottam őket, mert alapvetően az új kezdeményezések mellett vagyok (a kékcetlit is a civilekre adtam anno), de nem voltak túl szimpatikusak ezekkel a gyermeteg akcióikkal.
zöldszív, meg apámfasza.

pár érzékenyebb lelkületű savazónál ezek biztos kivágták a biztosítékot (lásd: uj és bede konstans anyázásai twitteren). meg hát egyes elemek a pártban régi szadesz-csinovnyikok voltak, szóval annyira nem volt vonzó az elempé-hápé nekem sem.

aztán két nappal ezelőtt rávettem magam, és elolvastam a programjukat. mert nekik volt olyanjuk.

na, azzal megvettek kilóra.

a végeredményt látván pedig teljesen elégedett vagyok: a középpárttá zsugorodott liberálbalosok, a szinte teljesen megsemmisülő judeorasszista liberálisok, a durván megerősödött, demagóg lózungokat hirdető neofasiszták, a kispárttá emelkedő zöldek... jó látni, hogy végre bele lett baszva a féltégla a politikai status quo vizébe.

és hát mitagadás, kolompárék hangos bejutási ábrándjai után a rideg valósággal szembesülve cinkos mosoly került az arcomra. csak kb. 400000 szavazóval nézték el...

viszont hogy ez hogy kerülhetett ki index-címlapra?!... én először azt hittem, viccből írja. de nem. durva, baszki.


unknown awareness.

03:07 - guLi

komment

süti beállítások módosítása