HTML

vinszi, emberbarát. †
imi, szakállas. †
balázs, esztergás.
pándi, roksztár.
zöld, zöld. †
grafit, hegyes.
grafit, kvlt.
labanc, holt. †
tamás, fotoboltos.
rovó, muzikál. †
hazugság, napi.
interjú, blitz. †
ámbient, dárk.
ízlés, saját.
2009. 11. 22.

a zene mindenkinek rovat mai kiadásában: a tizenhat együttes.

 

 

04:31 - guLi

komment

2009. 11. 22.

04:28 - guLi

komment

2009. 11. 22.

04:22 - guLi

komment

2009. 11. 18.

de hogy megtörjem a homogenitást, megmutatom, mit dobtak be tegnap a postaládánkba (az mszp-s kampányfüzet mellett):

nemere istván és a budapest tv találkozása.

kihagyhatatlan.

12:54 - guLi

komment

2009. 11. 17.

nagyszerű.

összeült ma a nemzetbiztonsági kabinet, hogy a sajóbábonyban történteket megvitassák. jól megrágták a témát, mind társadalmi, mind pedig politikai szempontból, melynek hamarjában eredménye is született. tehát.

ami a hétvégén történt ebben a borsodi kisvárosban, az természetesen szélsőjobbos provokáció, a fő felbújtó pedig, igen, guesswhat, a magyar gárda.

és hogy több ilyen balhé ne fordulhasson elő - gondolják elmés pesti barátaink a tweedzakóikban - dresscode-ot vezetünk be. aki feketébe öltözik, azt megbüntetjük, csunyán!

összegezve.

sajóbábonyban, valamint tágabb értelemben a régióban uralkodó rossz közbiztonságról, az ehhez képest alacsony létszámú, rosszul felszerelt, alulbérezett rendőrségről, a szocializálódásra képtelen, középkori viszonyok között élő, munkáért kuncsorgó, ám segélyért gyermekeket nyomorba potyogtató cigányokról, a fém- és fatolvajlásokról, a virágzó uzsoráról és az ezek miatt kialakuló, pattanásig feszült társadalmi helyzetről egyes egyedül egyvalami tehet.

a magyar gárda ruhája.

 

 

21:44 - guLi

komment

2009. 11. 16.

és ha már lúd, legyen kövér.

ma: járdánháza.

Életveszélyt okozó nápolyi rablás Járdánházán

A rendelkezésre álló adatok szerint Járdánházán november 12-én az esti órákban kiraboltak egy helyi férfit, akitől pár ezer forintot, két doboz cigarettát és két csomag nápolyit vittek el.

Az elkövetők támadásának intenzitására jellemző, hogy a másnap reggel megtalált sértett súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett el, és jelenleg is kórházi ápolásra szorul. A nagy erőkkel megindított nyomozás során képbe került két férfi és egy nő, akik a gyanú szerint elkövethették a bűncselekményt

A 23 éves F. N. ugyanis láthatta, hogy nagyobb összegű készpénz van nyugdíjasnál, aki miután vásárlásával végzett hazaindult. Néhány méter után azonban leütötték, elvették értékeit, majd az úttól kieső területre vonszolták a 60 éves férfit.

Az ügy érdekességeihez tartozik, hogy mindhárom gyanúsított büntetett előéletű. Többek között a 31 éves nő azért, mert korábban ellopta a mostani ügy sértettjétől annak bankkártyáját és jogosulatlanul használta azt.


eddig a friss hír.

és akkor most járdánháza rewind:

2009.10.28. - Célzott és eredményes ellenőrzést tartottak a járőrök Csernely és Járdánháza között, melynek eredményeként az erdőt megkárosító fatolvajokat fogtak el.

2009.07.10. -  Munkában a Rendőrség és a Polgárőrség: Három óra elteltével őrizetben a járdánházi maszkos rablók

 

a "fedezzük fel együtt magyarországot!" rovatot látták, szép estét.

16:18 - guLi

komment

2009. 11. 16.

és természetesen joci haveromat, akivel öttől a kedvenc kiskocsmámban kellett volna őszileveznem, berendelték a 'bábonyi helyzet miatt. pedig most van vizsgaidőszak az rtf-en, így elvileg nem kéne dolgoznia. kocsma helyett viszont mehet a cigánysorra rendfenntartani.

faszomat, azt.

14:35 - guLi

komment

2009. 11. 16.

az pedig annyira, de annyira bűbájos, ahogy a zindex próbálja menteni a mundér becsületét. a tegnapi 'bábonyi dzsemboriról megjelent cikkében - ami, jelzem, rekordidő alatt devalválódott vezércikkből kisszínessé a lap aljára - ott csúsztat, ahol tud.

hogy csak pár példát kapjak elő: a cigók a helyi boltosnőt - aki mszp-s önkormányzati képviselő - fenyegették meg, mert megjelent a jobbik szombati lakossági fórumán. ő, nevét vállalva, nyilatkozik.
megfenyegették a helyi jobbik vezetőjét is. nevét vállalva nyilatkozik.
boonos és hírügynökségi jelentések szerint egy 30-40 fős csoport baltákkal szétvert egy suzukit.

tehát minden, objektívnek tekinthető hírforrás szerint a cigányok a ludasak, ahogy ez az észak-magyarországi ember számára egyáltalán nem meglepő.

erre jön a pécé index. ők is leközlik a fentieket, de náluk minden bekezdésbe belekerül egy rejtélyes "miskolci lakos", aki szerint mindenről a gárda, meg a jobbik tehet, felvonultak a cigánysorra provokálni, majdnem (!) elütöttek egy gyereket, aki még "most is húzza a lábát".

a majdnem elütéstől, értem.

arról persze sehol nem esik szó, hogy miskolc, de főleg az agglomerációja hogyan került ekkora társadalmi válságba. arról a polkorrekt, minden szarba fogalmatlanul beleugató ballib média (köztük az index is) sosem beszél, hogy miért fegyverkezik a fél megye viperákkal, boxerekkel, gázsprayjel, hogy miért nem lehet egyedül hazaengedni fiatal nőket sötétedés után, hogy mitől csótányosodik el az összes fészekrakós panel, hogy miért van lelopva minden második villanyoszlop biztosítószekrény-ajtaja, hogy hova tűnt el az avasi kilátó összes fakorlátja, hogy miért lett kiírtva a 'ládi és a csermőkei erdő, hogy épeszű ember miért nem mer átmenni a kocsijával lyukón stb.

de a kátrányos helyzetű kisebbségnek cikksorozat volt szentelve (az egyik idióta még be is költözött valamelyik putriba, hogy megmutassa, ő mennyire szolidáris a cigányokkal), és lázadás, sőt, autodafé volt, amikor molnár oszkár, meg pásztor albert megszólalt, és kimondták a helyi rögvalót.

mi történne, ha egyszer nem az lenne a szalagcím, hogy most éppen ki a rasszista, hanem hogy miért él kilátástalanságban párszázezer ember ezen a vidéken?

és bilibe lóg a kezem megint.

12:47 - guLi

komment

süti beállítások módosítása